REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Cestujte stylově, s obytným vozem!

Cestování je jednou z vášní dnešní doby. Už dávno neplatí, že se mohlo nejdál na Mácháč. Dnes není problém sebrat si svých pár švestek a zmiznout na pár týdnů, měsíců nebo let někam za oceán. Nicméně ne všichni mají možnosti se takto „vypařit“ a tak jim musí stačit cestování a dobrodružství, které vychází na pár dní či týdnů dovolené v práci. Ale i to bohatě stačí. Partnerem a pomocníkem v tomto dobrodružství vám může být například půjčovna obytných vozů Praha.

Luxus na cestách

Cestování s obytným vozem je jednou z oblíbených možností, kterou my Češi rádi využíváme. Pokud se ovšem jedná o dlouhodobější cestování, například na více než 2 týdny, rozhodně není k zahození, když bude obytný vůz trochu komfortněji zařízen. S tím počítá i každá půjčovna karavanů. O bohaté nabídce nejen obytný vozů, ale také obytných přívěsů se můžete přesvědčit například na internetové adrese pujcit-karavan.cz. Nebuďte proto překvapení, když narazíte na karavan s LCD televizí, luxusní kuchyní s ledničkou a mrazákem, trezorem a podobně.

Vše na co si vzpomenete

Jak již bylo zmíněno, dnešní nabídka karavanů skutečně myslí na vše. Například obytný vůz Baron Elnagh 46 je doslova pojízdný palác n 4 kolech. Kromě toho, že je dělaný tak, aby se zde mohlo svést, ale i vyspat 6 osob, můžete se dále těšit i na koupelnu, WC, DVD s LCD televizorem. Navíc je tento karavan vybaven i poměrně silným motorem se 6-ti stupňovou převodovkou a také motorovou klimatizací. Těšit se můžete i na garáž, do které můžete schovat svůj skůtr. Navíc je karavan vybaven i moskytiérou jak na oknech i dveřích, dále kempovým nábytkem. Obytný vůz Baron Elnagh 46 může být váš už za 2600 Kč na den. Půjčovna obytných vozů je tu jen pro vás.

Comments are closed.