REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Umístění sídla firmy v bytě nemusí být výhodné

Mít vlastní kancelář, provozní prostory, výrobní haly či jednoduše jakékoliv sídlo firmy – to kvůli své finanční náročnosti nemůže mít každý začínající podnikatel. Někteří také zvažují zda mít sídlo firmy v bytě. Hlavní příčinou jsou již zmíněné vysoké náklady na pořízení takového místa. Ovšem pro vás mohou být poměry úplně jiné! Můžete si totiž založit virtuální kancelář, a to dokonce na nejlukrativnějším místě v České republice.

Umístěte sídlo do virtuální kanceláře a né do bytu

Pokud bude virtuální sídlo situováno v Praze (oproti tomu, mít sídlo v bytě), získáváte konkurenční výhody. Mezi ty nejpodstatnější patří zejména obecně lepší vnímání firmy, pokud sídlí v centru hlavního města. Dále potom celkově klidnější podnikání a to dokonce i v případech, že nevyužijete všechny možnosti, které vám virtuální kancelář poskytne. Kdykoliv se budete chtít zastavit, případně naplánujete obchodní jednání, bude vám k dispozici recepce a elegantní prostory v podobě zasedací místnosti.

Budete-li virtuální kancelář realizovat za pomoci společnosti Profi-kancelář, získáte i řadu dalších pozitiv. Řeč je například o asistenčních, administrativních, účetních nebo marketingových službách. Díky bohatým zkušenostem si můžete být jisti, že ušetříte spoustu času, ale nakonec i zcela zbytečných finančních výdajů.

Profi-kancelář patří mezi nejstarší poskytovatele virtuálních sídel v Praze, garantuje tak jistotu stabilního a spokojeného zázemí i pro vaši firmu! Virtuální sídlo firmy Praha je tak něčím, co přináší do světa podnikatelských aktivit 21. století další pilíř k dosažení úspěchu!

Mějte sídlo firmy ve virtuální kanceláři a okuste její výhody oproti umístění sídla firmy do bytu.

 

Comments are closed.