REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Na krytu telefonu záleží!

Na současném trhu chytrých telefonů jsou na předních příčkách v prodejích dva výrobci mobilních telefonů. Jsou jimi Samsung a Apple. Jak asi i tušíte a hlavně víte z vlastní zkušenosti, nejedná se zrovna o levné záležitosti. Proto je na místě se o své chytré telefony starat, aby vám co nejdéle vydržely. Přeci jen kryty na iPhone 5S, jsou nepostradatelnou součástí našich „jablíčkových“ telefonů.

Nejde jen o ochranu

Byli byste ovšem na velkém omylu, pokud byste si mysleli, že kryty na mobilní telefony jsou výhradně záležitostí bezpečí a ochrany. Ve velké většině ovšem lidé na prioritní funkci krytů a obalů zapomínají a spíše než na kvalitu a funkčnost se dívají na jejich design. Což ovšem určitě také není na škodu. Kryty na Samsung Galaxy S3 nebo také již zmíněné iPhone 5S jsou dnes designově laděny tak, aby si na své přišly všechny kategorie zákazníků. Pokud tedy i vy přemýšlíte nad tím, že byste svému chytrému telefonu pořídili nový kryt nebo obal, můžete si ten pravý právě pro vás vybrat na specializovaném internetovém obchodu, který najdete na adrese forphone.cz.

Dejte najevo, kdo jste

Obaly na iPhone 5S a Samsung Galaxy S3, tedy ochranné příslušenství pro momentálně nejprodávanější chytré telefony na trhu, jsou doslova ukázkovým příkladem toho, jak se může praktická věc stát trendovou záležitostí. A stačí k tomu skutečně málo. Jen zajímavý design, který upoutá. Během chvilky tak váš mobilní telefon dostane nádech z filmu Superman, Batman, či popřípadě seriálu hra o trůny.

Pokud tedy budete svému telefonu pořizovat ochranné vybavení, rozhodně jsou kryty, obaly a pouzdra správnou volnou. Za zmínku také určitě stojí i ochranné fólie na Samsung Galaxy S3 a iPhone 5S, které ochrání váš display proti nepříjemným škrábancům. Toto a mnohem více si můžete pořídit na již zmíněné adrese forphone.cz.

Comments are closed.