REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Sídlo firmy na adrese v Praze

Virtuální sídlo firmy je často zmiňováno také jako virtuální kancelář. Jde o službu, v rámci které právnická osoba využívá adresu poskytovatele za účelem zápisu do obchodního rejstříku, jakožto svého sídla. V praxi jde o to, že právnické osoby tuto adresu již nemusí fyzicky využívat.

Proč byste měli službu využívat i vy?

Virtuální sídlo firmy není pro každého, nicméně u profesí, které ke své činnosti nepotřebují skutečnou kancelář (např. IT, finanční poradci, stavební firmy…) je v mnoha ohledech velmi výhodné. V prvé řadě jde o finanční úsporu, protože paušální poplatek za službu vychází mnohonásobně levněji než provoz vlastních prostor.

Mezi další charakteristickou skupinu zákazníků patří subjekty, kterým z určitých důvodů nebylo dovolena registrace sídla v místě provozovny. A neměli bychom zapomínat ani na podnikatele, kteří touží pro prestižnější adrese. Ta může do jisté míry pozitivně ovlivnit postoj zákazníků a obchodních partnerů. Budila by ve vás větší důvěru firma, která sídlí v Horní Lhotě, nebo subjekt s adresou v hlavním městě?

Sídlo firmy Praha je praktické také kvůli vysoké vytíženosti finančního úřadu. Periodicita kontrol je nižší než v jiných částech České republiky.

Svěřte se do rukou profesionálů

Profi-kancelář s.r.o. nabízí široký sortiment služeb pro vaše bezstarostné podnikání. Zařídíme sídlo firmy v Praze na nejlepších možných adresách. Vše naprosto bez starostí a pro vaši pohodu. Zrealizujeme virtuální kanceláře u nejdéle fungující profesionální společnosti, jakou jsme. Potřebujete založit s.r.o. nebo toužíte po ready made? Nic není překážkou. V krátkém čase se přemění vaše požadavky ve skutečnost. Sídlo firmy v Praze může být i vaší volbou, která se dá zrealizovat bez zbytečných průtahů a dalších skrytých poplatků.

Comments are closed.