REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Luxusní nábytek, kterým nepohrdne ani král

Unavuje vás všední a obyčejný nábytek. Levný nábytek, který nic nevydrží a z jeho designu je cítit umělost a záměr prodávat za každou cenu? V tom případě je tento článek právě pro vás!

Dnešní moderní nábytek, který se dá koupit v kterémkoliv obchodě je určen pro každého, je levný, designově lákavý, ale kvalita se u něj vytrácí. Pokud hledáte hodnotné materiály, jako prvotřídní kůže, luxusní látky a masivní dřevo, na které je radost se i jen dívat, je třeba vybírat od odborníku.

Luxusní nábytek

Znalci přes nábytek vám rádi doporučí luxusní nábytek, který neznamená horentní sumu peněz, ale spíše kvalitu a neotřelý vzhled. Pro ty, kteří jsou spíše konzervativní a mají rádi staré věci, ze kterých dýchá tradice a kvalita a mají svůj konzervativní design je tu kvalitní luxusní anglický nábytek.

Anglické prvotřídní značky

Anglický nábytek, jako například jedinečná sedací souprava Chesterfield, která už je několik let tím nejlepším, co můžete na trhu dostat. Tyto sedačky jsou ručně vyráběny s 200 letou tradicí, kterou se málokdo může pochlubit. Zákazník si může vybrat v několika barevných provedení od černé až po bílou, ale i individuálního sestavení nábytku s atypickými vzory a materiály, vše podle přání zákazníka.

Důraz je zde kladen na prvotřídní kvalitu materiálů, jako je tvrdé bukové dřevo, kvalitní pružinové pera, studené pěnové výplně a ty nejkvalitnější kůže co jsou dostupné, to vše se promítá do celkové životnosti tohoto luxusního interiérového nábytku. Designový nábytek jako sedací souprava Chesterfield a ostatní anglické značky jsou léty prověřeny a už jen pohled na ně vás dostane.

Italský moderní nábytek

Pokud není tohle pro vás to pravé „ořechové“ a raději byste něco moderního co má design, ale i kvalitu nevěšte hlavu. Italský nábytek s jeho nadčasovým designem, s prvotřídní kvalitou určen především pro maximální pohodlí, které poskytuje. Nábytek je v dispozici v klasických tmavých barvách, ale i v jasný barevných variací, vše podle přání zákazníka. Každý takovýto nábytek je uměleckým dílem a zaslouží si přinejmenším vaši pozornost a jeho design vám zaručeně vytvoří z vašeho domu dokonalý palác luxusu a pohodlný.

Proč si tedy pořizovat nábytek, který má každý, jeho výdrž je nevalná, pohodlný tak tak, když to stojí jen o trochu méně než pravý, kvalitní, luxusní nábytek z aristokratické Anglie a designérský jedinečný italský nábytek, ve kterém se člověk nebude stydět relaxovat a pořádně si to i užije.

Comments are closed.