REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pokochejte se v novém e-shopu Hračky a šlapadla

Hračky a šlapadla

Hračky a šlapadla

Hledáte pro svého syna či dceru vhodnou hračku, která jim udělá velkou radost? Podívejte se na e-shop HRAČKY A ŠLAPADLA, kde si jistě vyberete to, po čem Vaše dítě touží. Vybírat můžete z velkého sortimentu hraček. K dispozici jsou traktůrky, kola, koloběžky, odrážedla, stavebnice, puzzle a mnoho dalšího. Překvapí Vás vysoká kvalita nabízených hraček a k nim přívětivá cena. Máte malého kluka, který miluje traktory? Pak budete nadšeni z traktůrků a bagrů, které jsou kopií skutečných strojů. Jako například od firmy John Deere, Zetor nebo Massey Ferguson. To si lehce dokážete představit, jak s ním jezdí po zahradě či parku a užívá si tu radost. Jenže pozor na zahradu, aby nakonec nevypadala jako zorané pole. To se pak špatně dává zpět do pořádku. Ale pokud jste milovníci kol a výletů na nich, je na čase pořídit i dětské kolo své ratolesti. U HRAČKY A ŠLAPADLA naleznete kola značky PUKY, která si Vaše děti oblíbí. Vzhledem k tomu, že mají odlehčený hliníkový rám, bude se jim pěkně lehce šlapat. Pokud si budou chtít vzít s sebou na výlet i nějakou další hračku, vůbec nevadí. Jsou vybaveny i nosičem, kam si vše důležité může hezky připevnit. Je na kolo Vaše dítko ještě malé? Nevadí, zvolte možnost v podobě buď tříkolky a nebo dětského odrážedla. Díky nim se naučí dobré stabilitě a bude mít skvělou průpravu na kolo.

U HRAČKY A ŠLAPADLA naleznete hračky nejen pro kluky, ale také pro holčičky. Hlavně se jim jistě zalíbí puzzle s různými zvířátky, například koníčci nebo kočičky. A pro nejmenší jsou tu puzzle s oblíbenými kreslenými postavičkami z filmů a pohádek. Máte doma malou modelku, která si neustále půjčuje líčidla od maminky? V tomto případě ji pořiďte dětské líčení a nebo hlavu panenky, kterou může líčit a česat. Vytvoří si tak doma svůj malý salon krásy. Pokud je však velmi starostlivá, tak panenka v podobě miminka bude také skvělá volba, s níž vykouzlíte úsměv na tváři své dcerky.

Řádí rádo Vaše dítko ve sněhu? Jestliže ano, nesmí ve výbavě chybět sáňky a nebo boby. Bez toho si zimu se sněhem snad ani nedokážete představit. Nahlédněte tedy i sem a vybírejte, který model pro Vás bude ten nejlepší. Jsou tu boby základní nebo i dokonce tvarované do formulí, což chlapci budou nadšeni. Ze sáněk můžete volit buď klasické dřevěné, na kterých se parádně jezdilo, a nebo již modernější a sportovnější. A pokud Vás oboje omrzí, jsou tu ještě talíře na sníh, se kterými z kopce budete také perfektně svištět.

Comments are closed.