REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kosmetika Bioderma – stvořeno pro celou rodinu!

KOSMETIKA BIODERMA

Kosmetika Bioderma

Kosmetika Bioderma se řadí k nejpoužívanější a k nejvíce předepisované francouzské kosmetice vůbec. Na mezinárodním poli se velice rychle rozrostla a nyní je přítomna ve více než 70 zemích po celém světě. KOSMETIKA BIODERMA se nestará jen o zdraví Vaší pokožky, ale přináší také jedinečnou péči o Vaše vlasy nebo produkty specializované na dětskou pokožku. Všechny tyto výrobky naleznete také v naší nabídce. Pokud trpíte mastnou nebo naopak suchou pokožkou přípravky Bioderma Vás nepříjemných problémů snadno zbaví a Vaše pokožka bude ošetřená a hladká. Pokud Vás trápí další nepříjemnosti jako jsou pigmentové skvrny i pro tento problém vyvinula značka Bioderma svou řadu. Pokud jste žena, která o svou pokožku s láskou pečuje jistě oceníte i přípravky proti stárnutí pleti, které navrací pleti její hutnost, jsou hypoalergenní a neucpávají póry. Jako správný rodič oceníte kvalitní péči o své dítě už od narození. Bioderma přípravky pro děti jsou vyrobeny tak, aby se co nejvíce přizpůsobily dětské pokožce a chránily ji hlavně před vysoušením a podrážděním. Pokud se rozhodujete jakou kosmetiku vybrat pro sebe nebo pro své děti, KOSMETIKA BIODERMA se může pyšnit vysokou kvalitou výrobků.

Bioderma pro Vaše děti

Řada kosmetiky od značky Bioderma se nazývá ABCDerm. Chrání dětskou pokožku před vysoušením a podrážděním, hlavně v zimě, kdy je pokožka k vysoušení náchylnější. Dětské krémy pokožku dostatečně zjemní a zklidní. Dětská pokožka je tak zvlhčena a nedochází k šupinatění rohové vrstvy. Přípravky Bioderma můžete používat už u miminek od jejich narození.

Bioderma omlazující sérum

KOSMETIKA BIODERMA nabízí speciální Sérum Matriciane, které přichází na řadu právě tehdy, kdy Váš kožní systém věkem přichází o svou životní energii. Vaše pleť postupně klesá a stárne, ztrácí své kontury a začínají se tvořit vrásky. Sérum je speciálně vytvořeno tak, aby pomohlo při úbytku pevnosti pokožky a předešlo povislému vzhledu. Aktivní látka Matricium obnovuje objem pleti a navrací její pevnost. Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, především na citlivou. Vyzkoušejte jeho účinky i Vy.

Comments are closed.