REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pro velkou rodinu jedině velký jídelní stůl

Jídelní stoly

Jídelní stoly

Pořídili jste si nový byt nebo dům a celý si ho od základu zařizujete? A jako poslední z věcí Vám chybí JÍDELNÍ STŮL, u kterého se budete scházet s celou rodinou? Pak se podívejte do naší nabídky, kde naleznete stoly moderního designu a také klasické jídelní stoly. Jestliže jste skutečně velká rodina, tak obyčejný malý stůl Vám jistě nebude stačit. Proto zvolte variantu v podobě rozkládacího jídelního stolu, kde se vejde klidně až osm osob. Při rozkládání se nemusíte obávat toho, že byste nevěděli, jak na to. Vždy u každého balení naleznete nákresy a návody, jak stůl správně rozložit. Zaměřujeme se hlavně na výběr a nabídku JÍDELNÍCH STOLŮ, který mají vyšší odolnost proti oděru, nárazu, teplotě i vlhkosti. Zároveň víme, že každý má jídelnu jinak vybavenou a barevně sladěnou, proto i u nás si můžete vybírat z široké nabídky. Určitě si u nás najdete ten pravý stůl, u kterého budete chtít snídat, obědvat a večeřet.

Ještě jste si žádný jídelní stůl nevybrali? Líbil by se Vám takový, který hodně vydrží, bude praktický, pěkný a hlavně zapadne do Vaší domácnosti co se interiéru týče? Když si vybíráte stůl, tak je dobré přemýšlet dopředu, kolik osob k němu usedne. Dále je dobré taky vědět, kam ho chcete ve svém bytě nebo domě umístit. Kolem JÍDELNÍHO STOLU by měl být dostatek prostoru, aby se mohlo pohodlně servírovat jídlo a židlí se odsunout od stolu tak, aby nebyla obouchaná zeď. Pokud máte malý prostor, ale je Vás hodně, tak je vhodné zvolit právě jídelní stůl rozkládací. V naší nabídce se hezky vyznáte, protože je velmi přehledná. Máte rádi velmi moderní design? I u nás pro sebe jídelní stůl naleznete. Máme totiž také k dispozici skleněné stoly nebo v lesklém provedení.

Jste zastánci spíše přírodního designu a máte rádi mohutný nábytek z masivu? Jestliže ano, tak i pro Vás v nabídce se takový stůl najde. Jsou vyráběny z kvalitního dřeva, takže si můžete být jisti, že Vám stůl vydrží dlouhá léta, bude odolný a hlavně pevný. Jenže Vy potřebujete stůl rozkládací? Nebojte, i z masivu se vyrábějí, stejně tak se vyrábějí v různém odstínu dřeva. Nebo snad chcete stůl, který se bude hodit, do každé jídelny, i když se změní její vzhled nebo barva zdi? Pak je velmi zákazníky oblíbený materiál z dubu. Je to dřevo, které se skutečně hodí ke všemu. Takže když Vás omrzí vzhled jídelny, můžete si ji předělat, ale není potřeba zakupovat nový jídelní stůl.

Comments are closed.