REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak vybrat dveře?

Jak důležitou roli v našem domě hrají dveře? Já myslím, že velikou. Nejen, že od sebe oddělují jednotlivé místnosti, ale díky nim máme v místnostech určité soukromí, což určitě každý velmi ocení. Pokud se na celou záležitost podíváme z hlediska designu, měli bychom volit dveře, které se do našeho interiéru pěkně hodí a ještě více jej doplňují, protože i když se to nezdá, i dveře mohou zlepšit konečný vzhled celé místnosti.

Celoskleněné dveře a prvky :

Chcete-li dodat interiéru eleganci, luxusní vzhled, světlo a volnost otevřeného prostoru, volte celoskleněné dveře. Celoskleněné dveře se velmi efektně uplatní nejen v kancelářích, hotelech a ostatních veřejných prostorech, ale vytvoří moderní dotek domova ve vašem bytě i rodinném domě. Jako skleněný prvek opticky zvětší prostor, prosvětlí ho a dodají interiéru neopakovatelnou atmosféru v podobě nadčasového prvku.

Celoskleněné dveře nejsou pouze designovým, ale především funkčním prvkem. Mohou být navrženy a vyrobeny přesně dle přání a potřeb klienta a na míru prostoru, který udělají rázem jedinečným.

Na výrobu skleněných dveří se používá výhradně kalené (tvrzené) sklo. Kalené sklo je zárukou bezpečnosti. Má zvýšenou mechanickou a termickou odolnost. Té se dosahuje zahřáním skla a jeho následným prudkým ochlazením. Proběhnuvší termickou reakcí se docílí tažného pnutí uvnitř a vzniku tlakového napětí na povrchu skleněné tabule. Tímto procesem získává sklo vysokou pevnost v ohybu a odolnost vůči nárazům.

Skleněné, posuvné i vchodové dveře jsou jednoduše k sehnání i v Brně. Nabízí je například společnost 3 Tcz, která se zabývá také podlahami.

3 Tcz s.r.o.

Fleischnerova 12
635 00 Brno

www.dverebrno.cz

Comments are closed.