REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nová podlaha. Která je pro Vás nejlepší?

Uvažujete, že je čas na novou podlahu? Pokud ano, měli byste se pořádně zamyslet nad tím, jakou krytinu zvolit pro své obydlí, neboť to není věc, kterou měníme několikrát do roka. Mnoho lidí začalo upřednostňovat také podlahy, které vzhledově připomínají dřevo, jelikož to působí teple a domácky. Ale stále je tu hrstka lidí, kteří nedají dopustit na koberec, který zútulní prostor a hlavně jej prohřeje. Pokud máte například dům se studenými zeměmi, raději volte koberec. Stále častěji je vybírána vinylová podlaha, která není tak finančně náročná, a přitom je snadná na údržbu, odolná a její estetický vzhled je více než příznivý. Navíc se dá pořídit v mnoha barvách a napodobeninách nejrůznějšího dřeva.

Podobnou oblibu si získaly také laminátové podlahy, které disponují hlavně příznivou cenou a stejně jako vinyl jsou od dřeva na první pohled skoro k nepoznání. Samozřejmě je ale velmi důležité sladit podlahu se zbytkem nábytku. Pokud s novou podlahou nepořizujeme i nový nábytek, musíme být velmi obezřetní. Někdy totiž můžeme šlápnout pěkně vedle a naše nová překrásná podlaha nebude vypadat pěkně se starým odřeným nábytkem naprosto odlišné barvy a stylu.

Tomuto se můžete lehce vyhnout u koberců, které většinou nikterak nenarušují vzhled místnosti i v případě, že ponecháváme starý nábytek. Výhodou koberců je také jejich rozmanitost. Dnes jsou k dostání nejrůznější bravy a motivy, které můžeme sladit s novým i starším interiérem. U koberců je ovšem ta nevýhoda, že nemají takovou životnost jako výše zmiňované krytiny. V Brně pořídíte koberce, vinylové i laminátové podlahy u firmy FLOORPARK, která se zabývá i prodejem mnoha jiných druhů podlahových krytin.

Comments are closed.