REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Čas, finanční prostředky a energii šetří elektrokola, elektroskútry a elektrokoloběžky

Charakteristické vlastnosti, které mají elektrokola, elektroskútry i elektrokoloběžky, jsou nezastupitelné. Šetří čas, finance a především energii především v hustém městském provozu. Spolehlivé elektroskútry a elektrokola jsou oblíbené díky své snadné údržbovosti, ovládají se snadno a jsou určené všem věkovým kategoriím. Podstatnými pozitivy elektrických dopravních prostředků je krátká doba nabíjení s dlouhou dojezdovou dobou, výkonný motor a hlavně pohodlí. Na těchto přepravních prostředcích je možné pohodlně urazit až osmdesát kilometrů.

Vybraná elektrokola jsou lepší do městského provozu, jiná do terénu, další jsou vhodná spíše do kopců a na dlouhé vzdálenosti. Podstatný je rovněž ekologicky šetrný provoz. Rychlost, spolehlivost a beznákladovost jsou největšími pozitivy elektrokol. Investice do elektrokola se vám tak poměrně rychle vrátí. Velice populární jsou ovšem v dnešní době také praktická elektrokola skládací. Jejich pozitivem je jednoduchá skladovatelnost doma nebo během přepravy klasickým dopravním prostředkem. Elektrokolo skládací lze rychle složit, po případě vložit do přepravního vaku. Využijete je spíše pro městský provoz, uplatnění pro ně však nenaleznete na nezpevněné komunikaci nebo v přírodním terénu.

Populární jsou rovněž elektrokoloběžky, které jsou vhodné jak do města, tak do terénu. Provoz elektrokoloběžek CITY je schválen pro provoz na pozemních komunikacích bez nutnosti vlastnit řidičský průkaz. Tyto elektrokoloběžky jsou zejména nízkonákladové, při nabíjení baterie představuje spotřeba energie zhruba 8 korun na 100 km. Jestliže jste sportovně založeni, koupě elektrokoloběžky pro vás bude tou pravou.

Comments are closed.