REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zabránit požárům a jiným neštěstím můžou časné revize elektro, avšak i revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů

Časná revize elektro objeví poruchu elektrospotřebiče, popřípadě hromosvodu o hodně dřív, než dojde k tragédiím s dopadem na zdraví, na zničených životech a poškozeném majetku. Skutečný stav elektroinstalací ukážou majitelům revize elektro. Možný požár by mohla odvrátit brzká revize hromosvodů, jako jsou revize hromosvodů výchozí, ale také revize hromosvodů periodické a revize hromosvodů mimořádné.

Společnost Revize elektro Praha se orientuje na revize elektro bez omezení napětí, dále na revize elektro nářadí a revize elektrospotřebičů, dělá pravidelné revize elektroinstalace a elektrorozvodů do 1000 V, nutné revize hromosvodů, ale i revize elektro zařízení VN a VNN. Firma je specialistou i v oblasti montáží a renovací elektro zařízení bez omezení napětí, kontroluje fungování elektro zařízení bez omezení napětí „B“ příkaz. Nově se společnost soustředí také na revize, prodej, servis a správky elektroskútrů a elektrokol od všech výrobců.

Během revize elektrospotřebičů měřené elektrospotřebiče firma Revize elektro Praha označí poznávacími štítky, spotřebiče se proměří a hodnoty zapíšou do revizních karet vytvořených na každý elektrospotřebič. Během revize elektrospotřebičů je ozkoušen jejich chod a správná funkčnost. Na závěr je sepsána konečná zpráva o všech změřených spotřebičích.

Všechny revize elektro a revize hromosvodů jsou vyžadovány dle vyhlášky podle zákonů číslo 262/2006 Sbírky a č. 309/2006 Sbírky. Při případném vzplanutí anebo úrazu proudem pak pojišťovny můžou krátit pojistné plnění anebo nic nezaplatí nic v situaci, že vlastník pracovního objektu anebo nemovitosti nesplnil zákonný požadavek na revize elektro a revize hromosvodů. Když se při kontrole zjistí, že se majiteli nedostává aktuální revize elektro, se udělují pokuty do výše dvou milionů korun. Souběžně jsou revize elektro požadovány pro získání certifikátu ISO a auditu na ISO.

Comments are closed.