REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Šťastné poznání vlastního ega, opakující se deprese a vleklé krize středního věku pomáhá řešit lektorský koučink

V životě se každý potkává s rozdílnými strachy. Například to mohou být strachy o své příbuzné, spadá sem strach o své zdraví, zkušenost s nemocí, deprese různého charakteru, krize středního věku. Mnohdy tyto stavy lidé řeší užíváním léků, obíhají psychology, upínají se k závislostem, unikají od reality, jsou zlostní, nedají se vydýchat, v nejhorším se sebepoškozují. A to nekončí dobře. Nabízíme východisko, které stojí na základech uvědomění si vlastní síly, poznání sebe sama, všech vlastních schopností, výsledkem je probuzení vlastních schopností.

Programy Moje síla dokážou u zájemců probudit ideální podmínky k osobnímu rozvoji. U všech účastníků programů dojde ke zvýšení psychické a fyzické kondice, díky které se stanou odolnější proti různým životním nástrahám, osudovým překážkám, přemůžou strachy, naleznou způsob, jak být příjemný k okolí a zachovat si důstojnost. Účinný koučink je pilířem úspěchu nalezení pravdivé osobnosti, která přijímá a dává, nalezne ponaučení v nezdaru, zlomí krize středního věku, přemůže deprese, bude vzdorovat závislostem, stane se citlivější, užije si své tužby a přání a bude se těšit z každého nového rána.

Z nabízených programů Moje Síla si každý zájemce může vybrat optimální kurz podle svých potřeb. Veškeré Roční programy byly zpracovány pro zájemce, kteří touží po systematickém rozvoji osobní síly s patrnými posunem v kratším časovém údobí. Například průběžné programy mají úlohu primární ochutnávce a obeznámení se s lekcemi. V pobytových programech Moje síla jsou obsaženy intenzivní lektorské kurzy. V individuálních programech se koučink Moje síla zaměřuje individuální osobnostní rozvoj.

Comments are closed.