REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Valentýn – svátek ve znamení květin

Uplynula již nějaká doba od Vánoc a máme tu další skvělý svátek, který získal na oblíbenosti především v Americe – Valentýn. Svátek zamilovaných. Den kdy se většina párů vydává na romantické večeře při svíčkách, den kdy se všichni milují „o trochu více než normálně“.

K Valentýnu neodmyslitelně patří květiny, zejména růže. Muž se tedy většinou celý šťastný vydává navštívit zahradnické centrum, aby měl své drahé polovičce co nabídnout, protože bonboniéra sama o sobě není zrovna velká romantika a on sám už ji taky nemá čím překvapit.

Jakou mám koupit květinu?

Ano, tradiční růže je jistě krásná květina, ale v tuto roční dobu už začínají růst i cibuloviny. Takže pokud byste chtěli být opravdu kreativní ve výběru řezané květiny, své ženě či přítelkyni můžete koupit tulipány. Určitě nebudete mít problém ho sehnat. A když zkusíte vnímat barvy (i když to moc často neděláte a rozeznáte maximálně černou od bílé) a kupte květinu jinou než červenou.

Květiny České Budějovice mají opravdu hodně velkou paletu barev, takže se nebojte experimentovat, každá květina je přece krásná. A pokud nebudou tulipány? Je i jiná možnost. Hodí se i lilie, některé ženy mají rády gerbery anebo můžete zkusit i nějakou menší kytici s více druhy květů. A pokud vám tyhle názvy, jako mně nic neříkají, nechte si poradit u obsluhy, která bude jistě poučena o problematice Valentýna.

Zapomněl jsem na květinu!

Nezoufejte a v klidu zapalte svíčky, napusťte vanu, navoňte se, připravte správné intimní atmosfér a v klidu čekejte. Problém s květinou za Vás vyřeší služba rozvoz květin České Budějovice. Až do domu ke dveřím bez nutnosti cesty na benzinu Vám zahradnické centrum nabídne čerstvé květy! Teď už stačí svou milou náležitě překvapit.

Comments are closed.