REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Uskutečňujeme zemní a výkopové práce Benešov, Praha stejně tak zapůjčujeme stavební stroje

Pro bezchybné zemní a výkopové práce Benešov, Praha, včetně odbahnění rybníku se mají povolávat zkušení odborníci s příslušným technickým vybavením. Zaměstnanci Libora Pospíšila pracují na Benešovsku a v okolí, což není předpoklad. Používání vlastního vybavení je kladem pro zemní a výkopové práce Benešov, Praha bez zvyšování nákladů. Na webových stránkách společnosti si můžete prohlédnout používané stroje, kam spadají minibagr, pásový bagr, pásový minibagr anebo traktorbagr. Stavební stroje, ale i hutnící techniku, plošiny a veškeré nářadí zapůjčuje půjčovna stavebních strojů Benešov, Praha.

Nabízené minibagry, traktorbagry, bagry, stejně jako plošiny, smykové kolové nakladače, výkonná pracovní teleskopická plošina (rameno), stejně jako vozidlo na zametání se pronajímají za smluvní částku, úplný ceník je ke shlédnutí na webu společnosti. Půjčovna stavebních strojů Benešov, se zaměřuje na zápůjčku strojů v lokalitách u Benešova, Prahy a ve středních Čechách. K pronajímaným strojům je možno objednat se i speciálně proškolenou obsluhu. Dobrá půjčovna stavebních strojů Benešov, Praha je přichystána pro soukromníky i pro celé společnosti.

Pro jednotlivé zájemce i firmy je připravena nákladní autodoprava Benešov, Praha. Na webu jsou uvedeny ceny za pronájmy nákladních aut Renault, Tatra T-815 a nákladní velkoobjemové dopravy. Firma Libor Pospíšil půjčuje vlastní auta, proto jsou služby, servis a ceny velice obstojné. Mimo automobilů Tatra, Renault, vozidel Iveco, Man se pronajímá i Ginaf 380 s hydraulickou rukou, stejně jako podvalník pro transportování těžkých strojů do třiceti tun.

Firma Libora Pospíšila je zaměřena i na zápůjčky hutnící techniky, navíc k tomu přistavuje a dává k pronájmu kontejnery, provede demoliční a bourací činnosti, rozřeže asfalt či beton.

Comments are closed.