REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zvládněte angličtinu hravě i po škole!

Blíží se konec studentských let anebo jste již nějakou tu dobu v pracovním procesu? Chcete ovládat anglický jazyk, ale prozatím tomu tak není? Pokud se chcete i nadále po škole vzdělávat a rozvíjet svojí angličtinu, němčinu nebo jiný jazyk, máte hned několik možností na výběr.

Nic není nemožné!

Říká se, že buď jste dobří v matematice, nebo vám jdou jazyky. Někdy to platí, jindy zase ne. I když se angličtina vyučuje od základní školy, někdy dokonce už od mateřské školky, stále má mnoho z nás problém s angličtinou i po mnoha letech výuky. Pokud neovládáte anglický jazyk na komunikační úrovni nemusí být chyba vždy ve vás.

Někteří z nás se v angličtině, ani jiných jazycích, nemohou najít, styl výuky je jim cizí nebo ne tak úplně vhodný, nerozumí si s lektorem/lektorkou nebo nemají motivaci. Ať už je problém kdekoliv, vždy se do toho můžete pořádně vrhnout, protože platí přísloví: když se chce, všechno jde. Stačí najít ten nejlepší způsob výuky jazyka, který vám bude naprosto vyhovovat. Zkusit můžete například jazykové kurzy, kurzy online nebo individuální kurzy.

Kurzy anglického jazyka jsou IN!

Zapomeňte na klasickou podobu studijních skupin, kdy na mnoho studentů máte 1 lektora. V dnešní době většina jazykovek nabízí kurzy v omezeném počtu studentů, nejčastěji studijní skupiny  o 5 – 10 studentech. Pro intenzivní výuku některé jazykové školy nabízejí individuální výuku. Důvod je prostý, jedná se totiž o velmi intenzivní a efektivní výuku. V malém počtu studentů se vám může učitel intenzivně věnovat a vy tak budete pořád ve střehu.

Nesmíme zapomenout na angličtinu online neboli jazykové kurzy online. Můžete si naplánovat výuku podle svých potřeb. Tento typ výuky je vhodnější ty, kteří nemají dostatek času na dojíždění, ale také pro ty, kteří mají vůli a umí se učit i bez „dozoru“. Pokud nepatříte mezi disciplinované studenty, využijte klasickou výuku.

1st English – jazyková škola s kladnými ohlasy

V Ostravě a okolí je několik jazykových škol, ve kterých se můžete učit cizím jazykům. Jednou z nich je 1st English jazyková škola Ostrava. V nabídce 1st English naleznete mimo jiné firemní, individuální i skupinové kurzy angličtiny. Narozdíl od kurzů v jiných jazykových školách, 1st English si zakládá na komunikaci a užití nabytých vědomostí v praxi. Výhodou jsou kolektivy o pár lidech, příjemné prostředí a nesmí chybět také občerstvení. 1st English jazykové kurzy Ostrava vás nebudou zbytečně ničit domácími úkoly. Ve 1st English si svůj rozvrh budeme moci zvolit sami, podle toho, jak se to bude hodit vám.

Proto neváhejte a vyzkoušejte prověřenou jazykovou školu.

Comments are closed.