REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak se efektivně naučit cizí jazyk? Zkuste jazykový kurz!

Rádi cestujete, ale máte problém se domluvit, protože umíte plynule pouze česky? Školní docházce už odzvonilo? Pak pro vás možná máme řešení. Jazykové kurzy jsou v poslední době populární a žádanou formou, jak se v relativně krátkém čase naučit nějaký cizí jazyk. Proč byste to tedy nemohli vyzkoušet i vy?

Proč zrovna jazykový kurz?

Možná si říkáte, že jazykový kurz vlastně nepotřebujete. Stačí správné odhodlání a vytrvalost, pak si pouze zajdete do knihkupectví a zakoupíte si angličtinu pro samouky. Učit se můžete po večerech, až přijdete z práce. Vždycky si přece najdete chvilku. Problémem je ale to, že vše závisí pouze na vás. Někomu vydrží odhodlání delší dobu, někomu kratší. Obecně ale po nějaké době vyšumí. Je to proto, že nemáte žádný pevný termín, ve kterém byste si k učení opravdu museli sednout, nic vás netlačí apod.

A pak jsou tady jazykové kurzy. Hlavní výhoda spočívá v tom, že výuka probíhá v individuálnější rovině, než jak si ji pamatujete ze střední nebo vysoké školy. Ve většině jazykových škol se budete učit ve skupince přibližně pěti lidí, což opravdu není moc. Určitě se nebudete muset soustředit a procvičovat si své komunikační schopnosti v cizím jazyce pouze jednou či dvakrát za hodinu, jako jste byli zvyklí na střední škole. A o to vám právě jde, nebo ne? Nestačí mít v hlavě pouze teoretickou základnu. Musíte se naučit mluvit, k čemuž vám interakce s lektorem a dalšími účastníky zaručeně pomůže. Navíc budete mít pevný termín, ve kterém se kurz bude konat, což vás bude motivovat k tomu, abyste se ho opravdu zúčastnili.

Angličtina v Ostravě? Proč ne!

1st English, jazyková škola Ostrava, se zaměřuje právě na to nejdůležitější, tedy mluvení. V jejich hodinách vás nečeká přehnané biflování gramatiky ani žádné domácí úkoly. Jazykové kurzy Ostrava vám pomůžou překonat strach z mluvení v cizím jazyce a gramatická cvičení vám pouze upevní to, co jste se už naučili při konverzaci s lektorem. Můžete si vybrat, zda budete navštěvovat individuální či skupinový kurz, 1st English nabízí ale také firemní kurzy angličtiny.

Pokud nemáte dostatek času navštěvovat kurzy osobně, vhodnou formou je angličtina online. Můžete se tak učit z pohodlí domova nebo firmy a jediné, co k tomu budete potřebovat, je internetové připojení. Výuku si tak budete moci naplánovat mnohem flexibilněji.

Angličtina Ostrava? Ano, je to možnost, jak rozvinout vaše znalosti cizího jazyka a naučit se pořádně mluvit. Pak už budete moci s klidným svědomím vycestovat do zahraničí a třeba si i popovídat s místními obyvateli.

Comments are closed.