REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Bezkonkurenční tábor pro děti – plný radosti a fantazie

Rekreační středisko FANTAZIE (Velká Hleďsebe nedaleko Mariánských Lázní) je místem, kde mohou strávit v létě neuvěřitelných 14 dní i vaše děti. Letní Sněhulák se totiž rozhodl vyhovět žádostem mnoha dětí a jejich rodičů a otevírá druhý turnus dětského tábora s Letním Sněhulákem. Na 150 dětí z celé České republiky tak může zažít léto zcela jinak. Sněhulky a sněhuláci ve věku od šesti do šestnácti let mohou prožít nezapomenutelné dva týdny v rytmu hudby a zábavy a také ve společnosti rádia Sněhulák.

Zpívání a tancování je prima, avšak není nad dobrodtužství

Ale ani to není všechno. Největším dobrodružstvím v letním táboře pro děti (pro všechny – malé i velké) se jako každoročně stane celotáborová hra PÁN PRSTENU. A o čem že to bude? Sněhulky a sněhuláci budou prožívat neopakovatelné zážitky pod vedením hobitů Froda, Sama, Pipina, Smíška a celého společenstva prstenu. Budou muset čelit mnohým nástrahám, které jim přichystal všemocný čaroděj Sauron cestou k hoře Osudu.

Krásné prostředí dětského letního tábora by mělo být základem

Letní dětské tábory se odlišují nejen aktivitami, které na děti čekají, ale také prostředím, ve kterém se nacházejí. Rekreační středisko FANTAZIE se nachází v překrásném prostředí Karlovarského kraje jen pár kilometrů od CHKO Slavkovský les. V období konání dětských táborů toto středisko slouží výhradně dětským klientům. Ti mohou využívat i krytý bazén, ke kterému je možno dojít příjemnou procházkou (cca 2 km), a přírodní koupaliště Lido s písečnou pláží, které se nachází jen 1,5 km od střediska.

Co dodat na závěr? Snad jen to, že Letní Sněhulák tvrdě pracoval na tom, aby se stal jedničkou v táborových a volnočasových aktivitách pro děti. Vyzkoušejte prostřednictvím svých dětí letní tábory Fešáka Píno (Letního Sněhuláka) a posuďte sami.

Comments are closed.