REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vymalujte si svůj život na růžovo s barvami GORI

Už dávno jsou pryč doby, kdy bílé zdi byly IN. Přeci jen, je mnohem zábavnější mít doma kolem sebe veselo, zejména v ošklivém a chmurném počasí. Přesně k tomu tu je specializovaný internetový obchod, který najdete na adrese barvy-gori.cz. Právě zde si můžete pořídit barvy z široké barevné palety od známé značky Gori. Kromě barev zde najdete ovšem mnohem širší nabídku, kterou tvoří například implementace na dřevo, přípravky pro bělení dřeva, lazury či nejrůznější druhy laků. Ostatně přesvědčit se o skutečně široké nabídce, ve které si vybere každý domácí kutil, můžete sami, na již zmíněné adrese.

Silnovrstvé lazury

Silnovrstvá lazura od značky Gori je založena na vodní bázi a tím pádem se perfektně hodí na venkovní použití a pro mnoho dřevin. Speciálně se hodí pro nové dřevo. Pozor si ovšem dejte v případě vodorovných ploch, kdy v tomto případě se nejedná úplně o šťastnou volbu. Dále není doporučováno jej používat na dřevěné povrchy, které už vykazují určité zbarvení v důsledku látek obsažených ve dřevě. Silnovrstvé lazury tenkovrstvé se ovšem mohou pochlubit daleho více svými výhodami, o kterých si můžete přečíst na adrese

Údržba oken a dveří

Další položkou, se kterou se v nabídce e-shopu barvy-gori.cz setkáte, je barva na údržbu oken a dveří. Právě ty od značky Gori jsou zaručenou a kvalitní péčí o vaše dřevěná okna a dveře. Před ošetřením rozhodně nezapomeňte odstranit přebytečný prach a další hrubé nečistoty z oken a dveří. Poté, co barvu aplikujete, počkejte cca 5 minut a poté ji omyjte vodou. Doporučuje se tento proces provádět asi 2krát ročně.

Online obchod na adrese barvy-gori.cz má, jak již bylo zmíněno skutečně širokou nabídku, která uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Kromě barev vás určitě potěší také lazury na dřevo, přípravky pro bělení dřeva, či helo laky teknos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.