REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Káva nebo Zest Tea? Králem se stává energetický čaj!

Káva, káva a zase káva. Někteří lidé si svůj život bez ní neumí vůbec představit. S šálkem tohoto moku se ráno probouzejí, během dne si nášup kávy několikrát zopakují, odpoledne po práci či po škole si opět kávičku dopřejí a znám i takové jedince, kteří prostě bez šálku kávy neusnou. Opravdu jsem se nespletla, tak to je. Káva totiž na rozdíl od energetického čaje Zest Tea funguje úplně jinak než tento čaj. Káva vás sice nakopne, ale za chvíli vás srazí dolů do propasti a vy potřebujete nutně další šálek k dalšímu nakopnutí. Nakonec to dojde tak daleko, že takovýchto šálků kávy potřebujete denně hned několik, přesněji řečeno vícero, než je zdrávo. A co si budeme nalhávat – takové zacházení se tělíčku opravdu líbit nemusí.

Čaj kofejn není žádný kočkopes

Pokud dáte před kávou přednost Zest Tea, můžete si být jisti, že jeden ranní šálek vám zajistí dostatek postupně se uvolňující energie na celé dopoledne. Vybírat můžete čaj s povzbuzujícím účinkem v plechovkách (16 pyramidových sáčků), stojacích plastových obalech (20 pyramidových sáčků) nebo jako volně sypaný (55 gramů). Jeden takový sáček čaj kofeinu se plně vyrovná jednomu šálku kávy, třem šálku černého čaje a šesti šálkům čaje zeleného.

Ať vám slouží ku zdraví

Společnost Fresh Energy pro vás připravuje Zest Tea APPLE CINNAMON s vynikajícím jablečným a skořicovým aroma. Základ tohoto čaje tvoří Flowery Orange Pekoe. Pochutnávat si budete moci na BLUE LADY s pomerančovým, citronovým, ibiškovým a marakujovým aroma. Základ tohoto čaje opět tvoří Flowery Orange Pekoe. Zest Tea EARL GREY vás dostane s aroma bergamotového oleje. A základ čaje? Že se vůbec ptám – Flowery Orange Pekoe. Zbývá Zet Tea POMEGRANATE MOJITO, čaj, který chutná po granátovém jablku, mátě a limetce. Základ tohoto čaje tvoří Mladý Hyson.

Comments are closed.