REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Parfémy a voňavky – skvělé dárky

Esenciální oleje i další rostlinné látky jsou nejstarší známou formou parfémování. Shakespearovy „parfémy z Arábie“ byly esenciální oleje, především růže, jasmín a další květinové oleje, které se destilovaly v arabských zemích už od 10. století. Starší kultury, které ještě destilaci neznaly, vyráběly macerované oleje z květin a dalšího sladce vonícího rostlinného materiálu, případně rostlinnou hmotu drtily s živočišnými tuky, aby získaly vonnou pomádu. Výroba parfémů a voňavek v podobě, v jaké ji známe dnes, za použití ušlechtilých alkoholů k rozpouštění aromatických olejů, je rozšířena od 17. století. Pokud chcete někoho obdarovat krásným dárkem, vyberte na parfems.sk z velkého množství pánských parfémů či dámských parfémů. Neznáte vkus obdarovánaného? Zvolte dárkovou poukázku a nechte dotyčného, aby si ve jmenovaném internetovém obchodě vybral sám podle svého gusta.

Dárková poukázka – skvělá volba

Dárková poukázka však může sloužit i na kvalitní kosmetiku, krémy proti slunci nebo péči o vlasy. Starost o pleť a celé tělo je totiž nedílnou součástí péče o celého člověka. A pokud navíc můžete kosmetiku i parfémy nakupovat za skvělé ceny se slevami až 50 %, není co řešit. Navíc můžete vybírat z různých světových značek. S kosmetikou samozřejmě souvisí i líčení. Vybírejte líčidla na oči, tváře, nehty, rty; používejte kvalitní štětce na líčení a skvělé BB creamy. To vše a mnohé jiné najdete na parfems.sk.

BIO kokosový olej

Pokud jste na klasické parfémy a voňavky a taktéž na běžnou kosmetiku alergičtí, sáhněte po BIO produktech za skvělé ceny. Najdete jich v příslušné kategorii celou přehršel. Abyste své zdraví podpořili, zaměřte se také na přípravky pro zdraví a hubnutí. Vyzkoušet můžete například kokosový olej Sonnenmacht Premium Bio je 100%, lisovaný za studena při teplotě do 50 °C. Tento kokosový olej pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a má naprosto všestranné použití jak pro přípravu jídel, tak také jako vynikající nealergizující kosmetický přípravek, zejména pro suchou až atopickou pokožku.

Comments are closed.