REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Havarijní pojištění pro dopravce

Již pátým rokem úspěšně nabízí společnost EKONSERVIS na českém trhu dopravcům pojištění odpovědnosti v dopravě prostřednictvím německých pojišťoven.

 

Díky oprávnění k samostatné likvidaci škod EKONSERVIS zajišťuje přímou likvidaci škody bez nutnosti další komunikace s pojišťovnou a čekání na uznání pojistné události. EKONSERVIS se kromě osobního přístupu může pyšnit tím, že rozsah pojištění nemá na lokálním trhu srovnání. Kromě oblíbené nulové spoluúčasti, finančních škod, pohřešování nákladu, inventurních rozdílů, pojišťuje i dnes tolik diskutovanou hrubou nedbalost a riziko fantomových dopravců. Díky kvalitě poskytovaných služeb a úspěšnosti na českém trhu EKONSERVIS získal oprávnění nabízet i havarijní pojištění.

Nabídka havarijního pojištění je koncipována jako pevné roční pojistné za tahač/nákladní auto a pevné roční pojistné za návěs/přívěs.

Základní havarijní pojištění zahrnuje požár nebo výbuch, krádež vloupáním, loupež, neoprávněné užívání, živelní škody (kroupy, sníh, povodeň, zátopa),            nehodu, vandalismus, požár způsobený zkratem kabelových rozvodů, pojištění všech výhledových skel – bez spoluúčasti, střet s lovnou zvěří, vyproštění a odtah jen u nehody s limitem 5000 Euro na akci, bez nutnosti volání asistence dopředu, včetně nařízeného odtahu, vyproštění. Spoluúčast je 10% min. 400 Euro max. 1200 Euro.

Pneumatiky se platí, když došlo současně k poškození i jiných dílů vozidla.

Řada dopravců by díky výhodněji uzavřeným pojistným smlouvám mohla ušetřit značné finanční prostředky na pojištění a ještě by tito dopravci mohli mít pokrytá další rizika svého podnikání.

Využít nabídky společnosti EKONSERVIS-CZ s.r.o. na konzultaci o možnostech pojištění autodopravců se určitě vyplatí.

http://www.ekonservis.cz/poradenstvi/

http://www.ekonservis.cz/clanky/

http://www.ekonservis.cz/clanky/havarijni-pojisteni-pro-dopravce/

Comments are closed.