REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Čaj jako z čajovny u vás doma

Pokud jste ještě nepodlehli kouzlu čajoven, rozhodně je na čase do některé zajít. Přeci jen kouzlo hřejivého světla, koberců a atmosféry orientu, při posezení u vodní dýmky, se skvěle připraveným čajem a se společností vašich přátel, je skvělá volba pro kterýkoli den. Pokud byste chtěli vyzkoušet nové prostředí čajovny, ale nevíte, kde čajovny v kterých městech hledat, máme pro vás skvělou zprávu. Na specializovaném internetovém portále, který najdete na adrese icajove-more.cz si můžete najít všechny čajovny po celé České republice. Snadno a rychle.

Čajová mapa

Chystáte se například do krásné moravské metropole Olomouc a rádi byste si s vašimi přáteli zašli posedět do některé z místních čajoven? Ale kde hledat čajovny Olomouc? Pokud nejste zrovna v Olomouci zběhlí, rozhodně vám přijde vhod mapa čajoven, kterou nabízí na svých stránkách Čajové Moře. Velmi jednoduše zde můžete zjistit, kde je jaká čajovna nejen v Olomouci, ale i čajovny Blansko, Plzeň, Karlovy Vary, či čajovna Český Krumlov.  Prostě a jednoduše nebylo zapomenuto na žádnou čajovnu. A co všechno se o čajovnách na tomto serveru dozvíte? Všechny potřebné informace, které k návštěvě čajovny budou třeba. Tedy její otvírací dobu, jaké služby čajovna nabízí, její hodnocení od zákazníků, u některých dokonce i fotky interiéru. Ostatně přesvědčit se můžete sami na již zmíněné adrese icajove-more.cz

Čaj nejen pro zdraví

O tom, že je čaj prospěšný pro naše zdraví se ví už nějaký ten pátek. Pokud patříte k milovníkům tohoto nápoje a rádi byste se o něm dozvěděli mnohem více, je vám již zmíněný server icajove-more.cz plně k dispozici. Najdete zde například info, jaké jsou japonské čaje, jak se pěstují, jak se zpracovávají a mnohé další zajímavé informace. Ostatně přesvědčit se můžete sami.

Comments are closed.