REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

CukrJede! – skvělá myšlenka a vaše skvělá volba

Potiskneme balený bílý cukr nebo třtinový cukr podle vašich představ – to jsou slova společnosti CukrJede!, která jsou myšlena naprosto vážně. Vaši reklamu si tak bude moci každý zákazník odnést s sebou domů. No, jen si představte – člověk zaskočí na kávu do své oblíbené kavárny a na cukříku velikosti menšího polštářku najde logo právě vaší firmy. Polštářek má v rozloženém stavu velikost 63 mm x 72 mm, v zabaleném pak 32 mm x 72 mm. Pokud byste chtěli na cukřík umístit více informací, potom je lepší zvolit velký polštářek o velikosti 80 mm x 72 mm v rozloženém stavu, v zabaleném stavu pak 40 mm x 72 mm. Může se tak o vás dozvědět klidně i člověk z druhého konce republiky nebo ze zahraničí. Doma si pak o vás vyhledá více informací na internetu a vy můžete pro svou firmu získat nového zákazníka či spolupracovníka.

Cukr prvotřídní kvality

V papírových sáčcích tak najdete vždy pouze ověřený cukr. Bílý cukr je dovážen z německých cukrovarů, co se týče třtinového cukru, je používán originální hnědý Mauritius. Cukr není již dále nijak upravován a z originálního padesátikilogramového balení putuje rovnou na balící linku. Po kontrole hrubosti zrn se plní sáčky. Maximální kvalitu tedy máte zaručenu.

Cukru není nikdy dost!

Možná nepotřebujete připravit produkt na míru, tedy cukr s vlastním potiskem, ale hygienicky balené cukříky prostě milujete. Proto neváhejte, navštivte elektronický obchod s cukrem společnosti CukrJede.cz a objednejte si třeba Vánoční cukr, Velikonoční cukr, Valentýnský cukr, Haloween cukr nebo Svatební cukr. Vyzkoušet můžete i cukr Omalovánky, Movember cukr, Krejzy cukr a další. Jakmile k vám domů dorazí 250 balíčků vámi vybraného hygienický baleného cukru, možná zjistíte, že jste právě objevili skvělý dárek k Vánocům, Velikonocům nebo na svatého Valentýna. Dárek, který je užitečný, který skvěle chutná a kterého není nikdy dost.

Comments are closed.