REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Hodinový manžel Praha – nepostradatelný pomocník

Když se řekne hodinový manžel, mnohým tato slova vykouzlí úsměv na tváři, neboť v nás evokují spíše slovní spojení hodinový hotel. Jakmile se však s dotyčným blíže seznámíte, zjistíte, že se jedná o nepostradatelného pomocníka v nouzi v oblasti oprav, montáží a údržby nejen vašeho bytu či rodinného domu, ale také zahrady auta, chaty a podobně. Možná potřebujete jenom nakoupit, možná porýt zahradu, možná zajistit pravidelný menší či větší úklid domácnosti či firmy – s důvěrou se můžete obrátit na hodinového manžela z Prahy.

Dlouhodobá spolupráce = “top” cena

Když si prohlédnete ceník služby hodinového manžela Praha, zjistíte, že ceny jsou více než přívětivé. Vždyť každá další započatá hodina práce, pokud není konaná přes noc, činí pouhých 150 korun. Každá první započatá hodina práce vás sice bude stát 250 korun, ale v případě, že se bude jednat o dlouhodobou spolupráci s hodinovým manželem Praha, budou vám služby poskytovány za 150 korun na hodinu dlouhodobě – a to už je opravdu “top” cena.

Osobní řidič Praha k dispozici

Chcete slavit rozlučku se svobodou, účastnit se oslavy na firemním večírku nebo oslavy narozenin svých přátel? Přemýšlíte, jak to udělat, aby se z vás, jako z řidiče, nemusel stát na dobu oslav naprostý abstinent? Již při čtení těchto řádků můžete spoléhat na to, že osobní řidič Praha je připraven vás stoprocentně zastoupit. Tuto službu vykoná hodinový manžel za pouhých 5 korun na kilometr, čekací hodina vás přijde na 150 korun. Jak vidíte, nyní můžete cestovat v klidu a pohodě v rámci České republiky kamkoliv.

Zahrádky se nevzdávejte

Možná vás už práce na naší zahrádce začínají zmáhat a přesto se zahrádky nechcete vzdát. Možná ani nemůžete, pokud bydlíte v rodinném domku obklopeném pozemkem, o který je třeba pečovat. Nestyďte se oslovit hodinového manžela z Prahy a požádejte ho o zahradní práce – posekání trávníku, prořezání keřů, shrabání listí nebo sklízení ovoce. Hned se s ním můžete domluvit také na zajištění tolik potřebných oprav a nákupů, na které už taky nestačíte.

Comments are closed.