REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Ostříhejte si svého psa sami

Baví vás pečovat o pejska nebo kočičku? Rádi se staráte o jejich kvalitní krmivo, pelíšky, hračky, oblečky a podobně? Potom byste možná mohli zkusit i vlastnoruční péči o srst. Nemyslím tím pouze koupání a mytí, ale také stříhání. Určitě to zvládnete a nebudete muset vyhazovat peníze za návštěvu stříhacího salonu pro pejsky. Budete k tomu potřebovat pouze stříhací strojek pro psy a kočky, případně náhradní hlavy stříhacích strojků pro psy. Nejdříve si stříhání opatrně vyzkoušejte a jakmile získáte rutinu, půjde vám to od ruky jedna báseň, uvidíte.

Správný pelech na správném místě

Krásně ostříhaný pejsek si samozřejmě zaslouží také pohodlné místečko na odpočívání a spaní. Aby se mohl spokojeně natáhnout, k tomu slouží pelechy pro psy. Vybírat byste měli z takových, které mají optimálně pružnou podložku a jsou dostatečně prostorné. Vybírejte také podle snadné údržby. To znamená, že pelíšek by mělo jít dobře rozebrat, vysát, případně i vyprat. Nezapomeňte umístit pelech do klidné zóny bytu. Určitě by se měl nacházet stranou od nejfrekventovanějších míst vaší domácnosti.

Pro vitální pejsky a kočky

Když už chceme spolunažívat s domácím mazlíčkem, měli bychom si uvědomit, že je na nás plně závislý. A to nejen co se pelíšků nebo koupání a stříhání týče, ale zejména tím, co mu budeme podávat k jídlu. Je úplně jedno, jestli se jedná o pejska, kočičku, nějaké malé zvířátko, rybičky, plazy nebo ptáky – všichni potřebuji to správné a kvalitní krmivo. To, co vaši čtyřnozí či dvounozí domácí mazlíčci jedí, má na jejich zdraví stejný vliv, jako vaše strava na zdraví vás samotných. Nejen vy, ale i pes nebo kočka mohou trpět nejrůznějšími alergiemi a dalšími zdravotními komplikacemi, pokud se jim nepostaráte o kvalitní krmivo pro psy či kvalitní krmivo pro kočky. Pelíšky, stříhací strojky i kvalitní krmivo za rozumné ceny zakoupíte v e-shopu Profichovatel.cz.

Comments are closed.