REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Fesakpino nezkazí žádnou legraci

Nejen dospělí, ale i děti si zaslouží účast na programech, které jsou pořádány přímo pro ně. Pokud chcete udělat dětem ve svém okolí opravdovou radost, měli byste vědět, že je zde fesakpino. Nejen, že nezkazí žádnou legraci, ale sám dokonce dokáže udělat opravdovou show, která pobaví děti každého věku, ba dokonce si na ní smlsnou i dospělí. Fešák Píno se rád osobně účastní také charitativních akcí po celé České republice i na Slovensku. Má totiž srdíčko na pravém místě, a proto vytváří i programy pro děti, které postihla některá z četných poruch dys-. A tak spatřily světlo světa například programy věnované dyslexii, dysgrafii a dyskalkulii.

Karnevalový cirkus – to je ono!

A to ještě není všechno. Pro děti je připraven Čokoládový Karňous, Dovádění bez hranic, Karnevalový cirkus a Karneval plný smíchu – zkratka dětský karneval. A protože Fešák Píno karnevaly prostě miluje, je naprosto jisté, že společně s ním je budou milovat i děti. Pokud chcete Fešáka Píno konečně poznat a seznámit se s ním na vlastní oči, pozvěte ho na některou kulturní akci, kterou ve své vesničce či městečku pořádáte. Nečekejte, až přijede na příští pálení čarodějnic nebo veselé Velikonoce. Pozvete si tohoto všeumělce na dětskou párty jako skvělého klauna, jako klauna na oslavu co nejdříve.

S Fešákem Píno to prostě žije

Kam Fešák Píno přijede, tam to prostě žije. Ať už se jedná o velmi oblíbený pořad Halloween, kterýžto svátek se v posledních letech slaví prakticky po celé České republice i na Slovensku, nebo jiný pořad. Strašidelná atmosféra čar a kouzel vtáhne do děje každého, kdo se takového pořadu pro děti zúčastní. A jsou to jak malé, tak velké děti včetně rodičů, kteří se přitom to vystoupení skvěle baví. Právě nyní je však aktuální Den dětí. Nezapomeňte proto Fešáka Píno pozvat na tento důležitý den i k vám – do vaší vesnice, městečka, školky či školy.

Comments are closed.