REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nečekejte na to, jaké bude léto – venkovní žaluzie si pořiďte s předstihem.

Existují lidé, kteří na předpovědi meteorologů vůbec nedají a venkovní stínění, třeba venkovní žaluzie, si pořizují v každém případě. Říkají, že meteorologové často neumějí předpovědět ani to, jak bude zítra, natož jak bude pozítří. Zajímavé je, že tito lidé, kteří meteorologům nevěří, předpověď počasí na týden či dokonce měsíc dokáží odhadnout naprosto dokonale. Řídí se totiž chováním rostlin a živočichů. Tak například: pokud je rok bohatý na počet mláďat, budou léto i podzim suché a teplé.

Listy na stromech letos předpovídají, že léto bude více než teplé

Moje babička vždy předpovídala léto podle listů na stromech a keřích. Pokud vyrostly spíše menší a v hojnějším počtu, znamenalo to, že slunce bude svítit nadměrně. V případě, že listy byly velké, bylo to proto, že stromy se připravovaly na variantu, že sluníčka bude méně.

Je pouze na vás, čemu chcete věřit – zda meteorologům, nebo se budete řídit tím, co vám předpoví příroda. V každém případě však můžete být připraveni na všechny varianty. Kvalitní venkovní stínění a vnitřní stínění – například venkovní žaluzie, vnitřní žaluzie, látkové rolety a podobně – vám příval slunce do vašeho obydlí zmírní.

Vrata a brány pořizujte jedině u montivy

Sítě proti hmyzu dnes již nejsou naprosto žádným luxusem. Svá okna jimi mají vyzdobeny spousty bytů a domů. I tento bytový doplněk je však potřeba čas od času vyměnit, neboť nic nedokáže sloužit věčně. Pokud se chystáte řešit jakoukoliv formu zastínění vašich oken, obnovu sítí proti hmyzu nebo dokonce zahradní pergolu, která by měla být součástí každé správné zahrady, neváhejte se obrátit na firmu montiva. Uspějete u ní i v případě, že dokončujeme stavbu rodinného domu či garáže a jediné co vám chybí, jsou vrata a brány.

Comments are closed.