REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Letní tábory vaše děti přivedou k samostatnosti

Když posíláme své dítě na letní tábor, máme z toho tak trochu strach. Zejména, když je to poprvé. I samotné dítě, které je sice plné očekávání, se může cítit nejistě a být naplněno obavami. Je proto lepší odjíždět na tábor se sourozencem nebo s kamarádem. Neznámé prostředí a cizí lidé tak budou alespoň trochu upozaděni. Taková přátelská opora se cení i na dětském táboře, protože přátelé, kamarádi, si vždy a za všech okolností dokážou pomoci. Klidnější nebude jen náš potomek, ale i my samotní. Odesílat dítě do tábora společně s kamarádem z jiné rodiny má ještě další výhodu. Můžeme se totiž různé informace dozvídat zprostředkovaně prostřednictvím kamarádových rodičů. Pokud by totiž naše ratolest měla nějaké potíže, může se stydět svěřit se nám.

Děti letní tábory zvládnou vesměs napoprvé

Zvažujete, zda jsou letní dětské tábory vhodné i pro vašeho potomka? Pokud vaše dítě v pohodě zvládlo školku či školu v přírodě, letní tábor pro něj bude pouhým pokračováním. Navíc jsou dětské tábory perfektní průpravou dětí do života – na dobu, kdy jim vy, rodiče, nebudete stále stát za zády. Není proto od věci vysílat děti do letních táborů každoročně. Je to v podstatě výhoda i pro vás, rodiče. Můžete si tak rozdělit dovolenou na část strávenou společně se svými dětmi a část, kterou strávíte se svým protějškem jako kdysi za mlada.

Celotáborová hra Pán prstenu

Pokud prohlížíte nabídku letních táborů a hledáte mezi nimi ten pravý pro vaše šesti až šestnáctileté dítě, možná byste měli vědět, že ještě stále můžete svou ratolest přihlásit do druhého běhu dětského tábora LDT LETNÍ SNĚHULÁK 2016 – Tábor plný zážitků. Tento dětský tábor nabízí originální dobrodružství a celotáborovou hru Pán prstenu. Kromě toho samozřejmě pestrý program od budíčku až do večerky. Kromě adrenalinu také zajímavé tematické kroužky věnované sportu, rozvíjení kreativity, tanci a zpěvu.

Comments are closed.