REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jaké druhy vodovodních baterií se nejvíce nakupují?

Podívejte se na e-shop www.drezova-baterie.cz. Najdete zde velmi bohatou nabídku vodovodních baterií. Jde o baterie koupelnové, kuchyňské, vanové, umyvadlové… Jako každé zboží, i zde jsou vidět při nákupech různé trendy. Co se tedy často nakupuje? Čemu kupující nejvíce důvěřují?

 

Mějte ohled na svoji peněženku i ekologii

Ať už potřebují jakýkoli druh baterie, velkou roli při výběru samozřejmě hrají úspory. Pochopitelně se dnes spousta lidí ohlíží i na ekologická hlediska a s těmi šetření velice úzce souvisí. Kvalitní úsporná vodovodní baterie s dlouhou životností znamená velký přínos nejenom pro vaši peněženku, ale pro ekologii. Nebudete zbytečně plýtvat vodou, která je velice drahá. Takže trend šetřit je jednoznačný.

 

Nezapomínejte ani na vzhled

Termostatická baterie, u níž se dá nastavovat přesná teplota vody, je jedničkou. Když si lidé vybírají baterie, tím, po čem sáhnou nejdříve, je baterie páková. Kohoutková baterie znamená mnohem větší ztráty, takže není příliš populární. Ovšem souvisí s ní určité designové trendy. Spousta lidí samozřejmě nehledí jenom na úspory vody a energie, chce také, aby vodovodní baterie v interiéru dobře vypadala. Jestli milujete rustikální vzhled a ladíte interiér bytu tak trochu retro, pak u vás určitě má kohoutková baterie šanci. Můžete si vybírat také matný i lesklý povrch, nerez, chrom, pro ty, kdo mají rádi luxus je tu bronz.

 

Oblíbená je teleskopická varianta

Z praktického hlediska je velice oblíbená teleskopická baterie s výsuvnou sprchou. Provzdušněný proud vody například omývá potraviny či nádobí daleko efektivněji. Z tohoto důvodu zažívají boom i baterie s perlátorem, který dokáže vody dobře provzdušnit.  Je třeba zdůraznit, že praktické použití je při výběru velice důležité. Baterie se sprchou a sprškou jsou velice šikovné. Hodí se i otočné baterie, které mají velký akční rádius. Pod okno se hodí sklopná baterie.

 

Comments are closed.