REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pamatujte i na potravinové doplňky pro psy

Kdo si jednou pořídí čtyřnohého přítele a nejvěrnějšího kamaráda – psa, jen těžko se dokáže dívat na jeho zdravotní potíže, pokud se nějaké vyskytnou. Je proto skvělé, že Bachovy květové esence, které vznikly jako ucelený léčebný systém již ve třicátých letech minulého století a které patří mezi osvědčené uzdravovací metody pro lidi, dnes můžete podávat i svým pejskům. Bachovy kapky pro psy využívají biofyzikální energie 37 různých květů, z kterých se esence získávají. Kromě těchto skvělých kapek dopřejte svým pejskům sem tam kvalitní potravinové doplňky pro psy na podporu metabolismu nebo kvalitu srsti.

Na výlet s pejskem

Pokud svého pejska rádi berete na výlety, rozhodně vám přijde vhod kvalitní a praktická cestovní nylonová přepravka pro psy. Pro krátkodobou přepravu můžete zvolit i drátěnou klec pro psy, což je vlastně jakýsi příbytek vhodný pro přenášení – například k veterináři.

Pejsci jsou jako děti a to často až do vysokého stáří. Proto si tak rádi hrají. Pokud jim zajistíte dostatek zábavy a pohybu spojených s různými podněty, budou vám to oplácet bezmeznou láskou. Internetový obchod Profichovatel.cz vám nabízí nerozkousatelné hračky pro psy.

Pejskovi jen to nejlepší

Určitě se o svého pejska chcete starat co nejlépe. Pojďme se tedy podívat, jaké další potřeby se vám pro vašeho pejska mohou hodit. Z hraček pro psy, o kterých zde již byla řeč, to mohou být například aportovací činky, kousací kořeny, létající talíře, míčky a balónky, plovoucí vodní hry, vrhače tenisáků a další. Vaši pejsci si však nemohou pouze hrát. Musejí o sebe pečovat. Sami to ovšem nedokážou, proto je to na vás, na páníčcích. Pamatujte proto na kartáčky pro psy, škrabky na zuby pro psy, kvalitní konzervy pro psy, kvalitní krmivo pro psy, kvalitní pelechy pro psy, kvalitní oblečky pro psy, kvalitní misky pro psy, kvalitní kosmetiku Menforsan pro psy a další. Uvidíte, že u vás bude za těchto podmínek vašim pejskům mooc dobře!

Comments are closed.