REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vodovodní a dřezové baterie od NOVASERVIS nemají konkurenci

Sháníte pro svou koupelnu unikátní vodovodní baterie, sprchy, sedátka na WC, příslušenství a doplňky? V tom případě si musíte rozmyslet, jakou vodovodní baterii a další koupelnové doplňky vlastně potřebujete. Ať už budujete novou koupelnu anebo jí chcete dát nový kabátek, vždy je nutné zvolit kvalitního výrobce výše zmiňovaného vybavení.

Pestrý výběr vás potěší

V dnešní době existuje mnoho výrobců a dodavatelů, ale kde hledat skutečnou kvalitu a rozumnou cenu? NOVASERVIS nabízí vodovodní baterie a koupelnové doplňky v elegantním vzhledu. Firma se pyšní dlouholetou tradicí. Na českém trhu působí již od roku 1990, proto může nabídnout zkušenosti a spolehlivost. Určitě vás nadchne, že je většina sortimentu skladem. Nikdo nemá zájem čekat na objednané zboží týdny či měsíce.

Produkty české kvality

Pokud se rozhodnete pro koupelnové doplňky, instalatérský materiál, sprchy a příslušenství od NOVASERVIS, počítejte s dopravou až do domu, rychlostí dodávky, bohatým sortimentem, prodlouženou zárukou, servisem a individuálně zpracovanou kalkulací poptávky. Jestliže si nebudete vědět s výběrem rady, lze se obrátit na zkušeného prodejce telefonicky či e-mailem na Dřezová-baterie.cz.

Jaké zvolit vodovodní baterie?

Spolehlivost, dlouhá životnost a rozmanitost použitých materiálů, to jsou vodovodní baterie od NOVASERVIS. Díky velkému výběru si zde přijde na své každý. Někomu se zalíbí chromovaný vzhled, jinému retro kousky. V nabídce naleznete originální modely i reprezentativní produkty s puncem svěžesti. Metalia, Titania, Ferro, Nobless i termostatické baterie vás osloví designem a praktickým využitím ve vzhledu chromu, bronzu, granitu, zlata, kartáčového nerezu i satina. Samozřejmě můžete volit s bidetových, nástěnných, podmítkových, sprchových, stojánkových, vanových i teleskopických vodovodních baterií, to vše na e-shopu www.drezova-baterie.cz.

 

Comments are closed.