REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zapojte se do Charitativního antikvariátu pro Krtka a pomozte dětem!

Skrývají vaše police řadu nepoužívaných a nepotřebných knih? Chcete je dát pryč, ale je vám líto je vyhodit? Darujte je a pomozte tím nemocným dětem! Onkologické onemocnění u dětí vyžaduje opakovanou hospitalizaci ve speciálních zdravotnických zařízeních, ve kterých jsou malí pacienti většinou sami, bez svých rodičů, které tak moc v této chvíli potřebují, neboť ubytování v jejich blízkosti je pro rodiny nemocných dětí velmi nákladnou záležitostí, kterou si nemohou dovolit.

Pomozte a změňte tak život rodinám s onkologicky nemocným dítětem. Zapojením do Charitativního antikvariátu pomůžete financovat bezplatné ubytování v ubytovně, kterou provozuje Nadační fond dětské onkologie KRTEK a jenž se nachází naproti brněnské Dětské nemocnice. Díky tomu mohou být rodiče nablízku svému dítěti.

Charitativní antikvariát je dobročinná akce, kterou pořádá již čtvrtým rokem Moravský dobročinný spolek pro Nadační fond dětské onkologie Krtek. Akce probíhá od 28. listopadu do 22. prosince v Moravské zemské knihovně v Brně.

Darované knížky budou prodávány za symbolickou cenu zájemcům, kteří peníze vhazují přímo do zapečetěné kasičky. Ceny knížek se pohybují již od 5 korun do 60 korun. Veškerý zisk z této akce poputuje na provoz výše zmíněné ubytovny. Pomoci tedy můžete nejen darováním knih, ale také jejich nakupováním.

Neváhejte se zapojit do projektu, díky kterému potěšíte nejednoho člověka, a ještě pomůžete lidem, kteří si pomoc v těžké životní situaci skutečně zaslouží. Buďte součástí našeho projektu. Díky vám můžeme zajistit, že budou rodiny opět pohromadě.

Comments are closed.