REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Najděte si dřezovou baterii, se kterou ušetříte náklady za vodu …

Výběr dřezové baterie do kuchyně není jednoduchou záležitostí. Doby, kdy se hospodyňky spokojily s jednoduchou baterií s minimálními funkcemi, už jsou dávno pryč. Naprostou samozřejmostí se stala úsporná páková baterie, která maximálně vyhovuje současným požadavkům. Na e-shopu www.drezova-baterie.cz najdete rozsáhlou nabídku dřezových baterií.

 

Páková baterie je úspornější

Kvalitní vodovodní baterie se přitom dají pořídit levně, je totiž samozřejmé, že cena hraje při výběru baterie velkou roli. Při soupeření kohoutková a páková baterie jednoznačně vítězí páková varianta. Díky ní dokážete ušetřit v kuchyni velké množství vody. Kdybyste si spočítali, jaké budou vaše úspory díky tomu, že budete používat pákovou baterii místo kohoutkové, došli byste k zajímavému číslu. Dá se to vyjádřit i jako suma, kterou uspoříte za vodu, pokud uspořené množství v krychlových metrech vynásobíte současnou cenou za kubík vody.

 

Perlátor také šetří náklady

Potřebujete také mýt nádobí efektivně. Proto v současnosti u mnoha baterií nechybí perlátor. Právě ten je dalším krokem k úspoře vody. Například může obsahovat přepínač mezi proudem a sprškou. Porovnáte-li si mytí pod sprškou s proudem, zjistíte, ž se sprškou ušetříte vodu a navíc nádobí bude umyto lépe. Právě proto jsou dnes v takové oblibě baterie s výsuvnou sprchou či sprškou a perlátorem. Umožňují nasměrovat provzdušněnou vodu přesně tam, kam potřebujete. Zrychlíte, zkrátíte a zefektivníte tím mytí. V mnoha kuchyních je také problém prostor. Každá kuchyň potřebuje to správné řešení baterie, a to včetně výtokové hubice. Ta například může být řešená tvarem S, U či J. Podstatné je i ramínko baterie. Otočné ramínko dřezové baterie podstatně zvyšuje operační prostor při mytí. Zjednodušuje vám manipulaci a tím pádem šetří čas.

 

Comments are closed.