REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Speciální vodovodní baterie? Žádný problém …

Sehnat klasické vodovodní baterie není žádný problém. Na velmi pestrou nabídku narazíte například na e-shopu www.drezova-baterie.cz. Pokud chcete kupovat co nejlevněji a zbytečně nevyhazovat finanční prostředky, potom si proveďte srovnání. Uvidíte, jak nakoupit nejvýhodněji.

 

Klasika se nehodí všude

 

Ovšem někdo například netuší, že není v e-shopech problém ani vyhovět speciálním požadavkům zákazníků. Ne všude se totiž dá instalovat typická jednoduchá páková baterie. Je samozřejmé, že se v nabídkách nachází jak stojánkové baterie montované přímo do vývodů vody v umyvadle, nebo nástěnné baterie v případě, že jsou armatury vedené ze zdi. Narazíte i na retro kohoutkové baterie, pokud je pro vás důležité určité jednotné ladění designu. K dispozici jsou i baterie termostatické do koupelny, a to v různých podobách a variantách. Zajistí stabilní teplotu a zabrání tomu, aby se někdo v koupelně opařil. Ale co v případě, že potřebujete baterie s různými speciálními požadavky?

 

Splnit se dají i nestandardní požadavky

 

Pochodíte i tehdy. Například když potřebujete baterii umístit v kuchyni pod okno, najdete v katalogu e-shopu vhodné sklopné baterie. Jestliže chcete, aby dřezová baterie měla co největší rádius, protože máte dvoj-dřez, narazíte na baterie s otočným ramínkem. A co třeba napojit myčku? Ani to není problém. Pořídit se dají speciální baterie s napojením na pračku a myčku. Potřebujete splnit co nepřísnější požadavky na hygienu, třeba proto, že provozujete ordinaci? Také najde o nich složitého, protože existují vodovodní baterie se speciální lékařskou pákou. Stejně tak opláchnout pracovní kuchyňskou desku nebude problém, když si pořídíte baterii s teleskopickou výsuvnou sprchou. Když potřebujete provzdušněný proud vody, není nic jednoduššího, než koupit baterie s perlátory.

 

Comments are closed.