REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Potřebujete univerzální vodovodní baterii? Vyberte si Abete !!!

Hledáte opravdu kvalitní vodovodní baterii, která by vyhověla i těm nejnáročnějším požadavkům? Při dnešním rozsáhlém výběru se vám může stát, že budete po chvíli hledání v koncích. Podíváte-li se ovšem na e-shop www.drezova-baterie.cz, narazíte zde na vodovodní baterii Abete.

 

Úsporné řešení potěší šetrné hospodyňky

Pátráte-li po skutečně dobré vodovodní a dřezové baterii s plnou funkčností a dlouhou životností, vaší volbou se může stát právě Abete ADBD01. Splňuje kritéria, díky kterým obstojí i u těch nejúspornějších hospodyněk. Určitě už totiž někde slyšeli, že porovnání páková baterie versus kohoutková baterie vychází jednoznačně ve prospěch pákové baterie. Jedná se v tomto případě samozřejmě o úspory vody v běžném provozu. Chcete-li ušetřit, zjistíte, že pokud zvolíte pákovou baterii, může při správném zacházení vaše spotřeba vody poklesnout až o 50 %. To jednoznačně hovoří o úspornosti, kterou baterie potvrzuje.

 

Univerzální použití a nadčasový design

Dřezová nástěnná baterie Abete ADB01 také zaujme svojí univerzálností. Dá se totiž bez problémů použít jako dřezová i umyvadlová, což u mnoha baterií nebývá. Jedná se o moderní pákovou baterii, která se hodí jak do koupelny, tak i do kuchyně. Baterie Abete se vyrábí v moderním nadčasovém hranatém designu. Můžete ji použít do minimalisticky laděných interiérů a vlastně jakékoli moderní domácnosti nebo firmy, pouze do klasických retro interiérů se příliš nehodí.  Provedení je chrom, díky tomu se baterie velice dobře udržuje čistá. Rozteč činí 150 mm, takže se dá bez potíží připojit na rozvody tohoto typu. Připojení je 1/2″. Otočné ramínko má délku 200 mm. Právě otočnost dává baterii Abete ADB01 velký rádius, což je výhodou třeba v případě montáže ke kuchyňskému dřezu. Operativní prostor pro manipulaci se tím značně zvětšuje.

 

Comments are closed.