REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vybírejte baterie podle svých požadavků …

Vodovodní kohoutek kape a kape a nedá si pokoj. Jste naštvaní a vaše trpělivost má své meze. Co teď? Porozhlédněte se po nové kvalitnější baterii. Usnadníme vám hledání, na

www.drezova-baterie.cz, zde naleznete e-shop s velice širokou a pestrou nabídkou.

 

In jsou pákové varianty baterie

Zatím jste se ještě nerozhodli pro koupi a jen přemýšlíte o nové baterii, nastává pravý čas zvážit všechna pro a proti. V případě, že instalujete baterii do současných podmínek a nejedná se o rekonstrukci kuchyně či koupelny, nemáte tolik možností. Například máte-li vývod vody přímo ve dřezu či umyvadle, připadá úvahu jedině umyvadlová stojánková baterie nebo dřezová stojánková baterie. Totéž platí, jsou-li vývody ze zdi, pak je nutná nástěnná baterie.  I tak je ale vaše volba rozsáhlá. Můžete přemýšlet, je-li lepší kohoutková baterie nebo naopak páková baterie. Dnes je většinou in páková baterie, která má četné výhody. Například se mnohem snadněji ovládá, a to klidně i jednou rukou a nemusíte se příliš starat o její údržbu.

 

Rekonstrukce dává nové možnosti

Pokud ale rekonstruujete koupelnu či kuchyň, nahrává vám to do ruky mnohem širší možnosti. Můžete si předělat rozvody vody, zvolit jinou podobu a umístění baterie. Odpovíte si tak třeba na otázku, zda se pro vás a vaše potřeby lépe hodí nástěnná baterie, u níž rozvod schováte do zdi pod kachličky, nebo stojánková baterie, u níž se rozvody tyčí přímo z umyvadla nebo dřezu. To ale samozřejmě není všechno. Můžete si podle svých potřeb nechat namontovat speciální baterie, třeba baterie s vývodem pro pračku a myčku, sklopné baterie pod okno, teleskopické baterie se sprškou. Prostě interiér koupelny a kuchyně si můžete nechat předělat podle svého a tím pádem i vybrat dřezové kuchyňské baterie i umyvadlové baterie podle aktuálních požadavků. Současné ceny vám potom ukáže heureka.

 

 

Comments are closed.