REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Znáte nejnovější trendy vodovodních baterií?

V posledních letech se z českých domácností vytratily kohoutkové vodovodní baterie. Pro někoho zastaralé modely nahradily pákové produkty, které se pyšní zejména citelnou úsporou vody, pohodlným ovládáním, příjemnou cenou a moderním designem. Věděli jste, že existují i jiné nadčasové druhy vodovodních baterií, které jsou technicky vyspělé?

Regulace vody i samostatné kohoutky

Není tomu tak dlouho, co se na úsporu vody tak nehledělo. Jenže v posledních letech se cena za odběr vody natolik zvýšila, a proto začaly snad všechny domácnosti přemýšlet nad tím, kde a jak ušetřit. Dnes už se tak často nesetkáváme s dvěma samostatnými kohoutky, ale s pákovými modely. Teplotu i sílu proudy vody snadno a rychle nastavíte pouhým pohybem páky.

Zase o krok dále

Návrháři vodovodních baterií neustále vymýšlejí novinky, které by zaujaly oko zákazníka a přitom nabídly absolutní trhák. Už jste slyšeli o produktech spouštějících vodu tlačítkem? Takovéto vodovodní baterie mají páčku na regulaci teploty vody a tlačítko, kterým se voda spouští. Na první pohled spatříme mnohé výhody. V prvé řadě je to úspora vody, protože zbytečně neprotéká. Když si pustíte vodu, baterie zůstane čistá. Prostě si ji zapnete jedním prstem. Pokud si myslíte, že je cena trendy modelů závratná, mýlíte se. Počítejte s částkou kolem 3000 korun.

Bezkontaktní baterie vás ihned ohromí

Milujete technické vymoženosti a snažíte se tak držet rychlost s tempem moderní doby? V tom případě vás zlákají bezkontaktní vodovodní baterie, které ocení zejména rodiny s malými dětmi. Určitě jste se s nimi setkali na veřejných toaletách a v restauracích. Bezkontaktní baterie nabízejí komfort a snadnou údržbu, o úspoře vody nemluvě. Nutno podotknout, že takovéto produkty patří k finančně náročnějším, jejich cena se pohybuje v řádu tisíců korun.

 

 

 

Více na www.drezova-baterie.cz

 

Comments are closed.