REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak vybrat dokonalou sprchovou hlavici?

Toužíte po precizně sladěné domácnosti a nebojíte se do ní investovat? Zaměřte se na super moderní produkty, které vytvoří z koupelny parádní prostor k relaxaci. Nejradši byste si pořídili malé wellness centrum, ale to už je pro vás velké sousto? Dopřejte své koupelně pěkné vodovodní baterie a nádherné sprchové hlavice.

Koupelna jako z pohádky

Jaká by se vám líbila sprchová hlavice? Rádi byste tradiční výrobek anebo toužíte po nadčasovém designu? Z naší nabídky si jistě vyberete. Mezi nejrozšířenější typ patří ruční sprcha, která je zároveň i nejlevnější variantou. V tomto ohledu je sprchová hlavice připojena k vodovodní baterii a uživatel ji drží v ruce. Lze k ní připevnit i držák a pak z tohoto modelu vznikne užitečná sprchová hlava. Zákazníci e-shopů si mohou dopřát také pevnou sprchu, které se říká někdy hlavová. Tento model je instalován pevně ke stěně či stropu, pyšní se většími rozměry a při sprchování si užíváme maximální potěšení. Klasický a přitom moderní produkt vzbuzuje dojem padajícího deště. Pevnou sprchu však nelze uchopit přímo do ruky. Ani přepínání programů není možné.

A ještě pár informací

Díky sprchovému sloupu si užijeme ručního i hlavového sprchování. Samotná sprcha je instalována na zeď pomocí sloupu. Absolutní jedničkou je sprchový panel, který je často doplněn vícepolohovými masážními tryskami. Jeho kombinace s ruční sprchou patří k populárním pozitivům. Dnešní doba nabízí bohatý výběr materiálů, rozměrů, designů, tvarů, barev. Klidně si můžete zvolit sprchovou hlavici takřka na míru, aby odpovídala vzhledu vaší koupelny. Mnohé klienty zaujme přepínání způsobu proudění vody z hlavice pomocí páčky či tlačítka, barevný efekt LED osvícení anebo samočisticí funkce. Pokud si zajdete do specializované prodejny, zkušení prodavači vám vše podrobně vysvětlí.

 

Více na www.drezova-baterie.cz a www.ceskakoupelna.cz

 

Comments are closed.