REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Bezpečná jízda i v hustém dešti? Tekuté stěrače Vám to vědí zajistit.

Když si sedáme do auta, samozřejmě potřebujeme vidět na cestu, abychom měli vše pod kontrolou. Podmínkou je, aby bylo čelní sklo v maximálním stavu. V deštivém počasí se to trošku komplikuje. Nanotechnologie přichází na pomoc i v tomto směru. Velkou pomocí je inovativní produkt s názvem Tekuté stěrače.

Jak se dá vydedukovat už z názvu, nebudou to klasické stěrače, na jaké jsme zvyklí. Tento produkt je v tekuté formě a je třeba ho nanést na čelní sklo. Po ošetření sklo získá jedinečné a dříve nevídané vlastnosti. Sklo bude odpuzovat vodu (hydrofobie), oleje (oleofobie) a také nečistoty se nedokáží ve velké míře přilnout k povrchu. Čištění skla bude mnohem jednodušší, totiž většina nečistot je smyta samotným deštěm. Případné zbytky se snadno odstraní pouze za pomoci vody, nepotřebujete žádné čisticí prostředky.

Rozdiel-na-celnom_cz

I v zimním období Vám Tekuté stěrače usnadní práci. Nanesením tohoto produktu vznikne na čelním skle tenká, neviditelná nano vrstva. Díky této vrstvě snadněji odstraníte i námrazy ze skla.

Největší výhodu ale tento produkt nabízí na silnicích mimo města. Při dosažení rychlosti 60-70 km/h odpor vzduchu odtlačuje kapky pryč ze skla, čili budete mít skvělý výhled bez použití stěračů auta. Ocení to hlavně řidiči, kteří dojíždějí do práce nebo profesionální řidiči, kteří každý den procestují desítky až stovky kilometrů.

Nano ochrana čelního skla je UV stabilní, čili odolá vlivům počasí. Tenká nano vrstva je odolná také vůči chemikáliím, posypové soli a také kartáčům v myčce. Životnost ošetření je počítána v měsících.

nano-neviditelne-tekute-stierace-na-jedno-celne-sklo-25ml

Shrňme si tedy, jaké výhody získáte tímto produktem:

  1. Hydrofobie, oleofobie, nepřilnavost nečistot.
  2. Vyšší bezpečnost jízdy během deště.
  3. Efekt lehkého čištění, většina nečistot je smyta deštěm.
  4. Úspora času (samočištění) a peněz (nižší spotřeba stěračů auta a ostřikovací kapaliny).
  5. Lehčí odstranění námraz z čelního skla.
  6. 6.Odolnosť vůči chemikáliím či posypové soli.
  7. UV stabilita.

Tento inovativní produkt nabízí na svých stránkách firma NanoProm.cz. K dispozici jsou různé balení, objemy a sety. Vyzkoušejte si Tekuté stěrače i Vy a zařaďte se mezi spokojené zákazníky.

Comments are closed.