REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kamenné a pórovité povrchy získají jedinečné vlastnosti

Kámen je velmi důležitá surovina. Už v dávné minulosti se z něj vyráběly nástroje či obydlí. I dnes je kámen často využíván při stavbách nebo jako dekorační prvek. Samozejme tyto povrchy jsou vystaveny enormním vlivem vnějšího prostředkem. Proto je třeba chránit. Nanotechnologie nabízí inovativní řešení, díky kterému tyto povrchy získají jedinečné a předtím nevídané vlastnosti.

Nanesení zmíněného nano produktu je velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý. Před samotnou aplikací třeba povrch dokonale vyčistit a zbavit mastnoty, aby se nano ochrana dostatečně navázala na samotný povrch. Po nanesení se na povrchu vytvoří velmi tenká, volným okem neviditelná vrstva, která chrání povrch před vlivy počasí. Velkou výhodou je, že tato vrstva vůbec nezmění vzhled ani prodyšnost povrchu.

Jmenujme si, jaké výhody získáte použitím nano ochrany:

1. Ošetřený povrch odpuzuje vodu, oleje a jiné tekutiny.
2. Po ošetření povrch nezmění svůj vzhled, prodyšnost ani pocit na dotek.
3. Odolnost vůči externím vlivům počasí.
4. Na povrchu se vytvoří efekt lotosového květu. Nečistoty jsou odplavovány vodou nebo samotným deštěm.
5. Nano vrstva zabraňuje tvorbě mechů, hub a plísní.
6. Povrch je nezávadný pro potraviny, což dokazuje i certifikát.

Nano ochrana je vhodná na mnoho povrchů. Může jít o kamenné, minerální nebo pórovité povrchy. Ošetřit můžete beton, omítku, cihly, střešní krytiny. Toto jsou pórovité povrchy. Kamenné povrchy zahrnují povrchy jako přírodní kámen, mramor, pískovec nebo pórovitá žula.

V nabídce společnosti NanoProm najdete nejen Nano impregnaci kamene nebo pórovitých povrchů, ale mnoho jiných nano produktů, kterými dokážete ošetřit široké spektrum povrchů. Tyto produkty Vám mohou usnadnit každodenní život a změnit svět kolem Vás. Zavítejte na stránky NanoPromu a vstupte do světa technologie 21. století – nanotechnologie.

Comments are closed.