REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

BREF – TIPY PRO SNADNÉ ČIŠTĚNÍ

Přípravky řady Bref Power jsou opravdu něco extra. Přesněji řečeno, jsou to extra silné čističe pro použití v celé domácnosti a dělí se do tří kategorií : Bref Power Odmašťovač, Bref Power Odstraňovač vodního kamene a Bref Power Dezinfekční čistič.

Snadné čištění v KUCHYNI – DIGESTOŘE : Bref Power Odmašťovač odolnou mastnou špínu odstraníte bez námahy pomocí Bref Power Odmašťovače tak, že na čisticí utěrku nebo přímo na digestoř stříknete trošku Bref Power Odmašťovače, necháte jej působit, poté jej setřete vlhkým hadříkem a vytřete do sucha.

SPORÁKY : S Bref Power Odmašťovačem můžete ze svého sporáku odstranit bez námahy a drhnutí připálené pokrmy i obzvlášť odolnou mastnou špínu. Nastříkejte Bref Power odmašťovač přímo na znečištěné místo, nechte jej působit, poté vše důkladně omyjte vodou a vytřete do sucha.

KUCHYŇSKÉ DŘEZY Z UŠLECHTILÉ OCELI : Vápenatých usazenin, rzi, mastnoty a odolné špíny v kuchyňském dřezu se zbavíte pomocí čisticího prostředku Bref Power. Choroboplodné zárodky, bakterie a zbytky potravin zlikviduje Bref Power Dezinfekční čistič, pro odstranění mastné špíny je nejlepším řešením Bref Power Odmašťovač. Nastříkejte odpovídající čisticí prostředek z produktové řady Bref Power na požadované místo, nechte ho chvíli působit a poté důkladně smyjte vodou.
Upozornění: Z důvodu chemického složení Bref Power Odstraňovače vodního kamene a Bref Power Dezinfekčního čističe nelze tyto dva výrobky používat současně.

Uvedené  čistící prostředky prodává také divize úklidové firmy J&H Úklid, která provozuje prodejnu drogerie ve Vyškově a nově také provozuje e-shop se zaměřením na drogistické zboží. 

Divize úklidové firmy J&H Úklid se specializuje na čištění koberců, strojové čištění kožených sedaček, úklid domácností a další úklidové služby.

 

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.