REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Bižuterní komponenty na výrobu vlastních šperků

Každý, kdo vyrábí bižuterii ať už pro sebe nebo pro známé potřebuje pro svoji autorskou tvorbu mimo korálků a potřebného nářadí také bižuterní komponenty. Bižuterní komponenty jsou základem každého jedinečného šperku.

 

Bižuterní komponenty se někdy nazývají bižuterní kovodíly. Jedná se o například o předem připravené díly, jejichž připojením k hotovému šperku je zajištěna jeho funkce. Jedná se o různá zapínání k řetízkům, puzetky náušnic a velké množství různých háčků. Mezi bižuterní komponenty řadíme také různé řetízky, sponky, filigránky, lůžka, očkové jehly a bižuterní nýty.

Bižuterní komponenty jsou vyráběny převážně z materiálu zvaného tombak. Jedná se o slitinu mědi a zinku, kde mědi je více než 85 %. Všechny bižuterní komponenty jsou vyráběny v základních barvách šperkařských kovů – zlaté, stříbrné, měděné, ocelové i černé.

Pro začátečínající tvůrce vlastní bižuterie bývá leckdy velmi obtížné vybrat všechny vhodné a potřebné bižuterní komponenty. Určitě se vyplatí poradit u odborníků – například u pracovníků společnosti Beads 4U s.r.o. z Jablonce nad Nisou. Zde vám zaručeně poradí a nabídnou vše potřebné pro výrobu vlastní bižuterie, ať už se jedná o bižuterní komponenty, korálky či nářadí, které při výrobě vlastních šperků budete potřebovat. Společnost Beads 4u patří mezi přední dodavatele veškerého materiálu na výrobu bižuterie s nejširším sortimentem zboží.

http://www.beads4u.cz/nabidka-kategorie/bizuterni-komponenty/?kategorieId=2

http://www.beads4u.cz/cz/kontakt/clanky/

http://www.beads4u.cz/cz/kontakt/clanky/bizuterni-komponenty-na-vyrobu-vlastnich-sperku/

Comments are closed.