REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nanotechnologie a její produkty

Pojmy jako nano nebo nanotechnologie se stále více dostávají do povědomí. Je to revoluční technologie, která je schopna změnit povrchové vlastnosti většiny povrchů. Nano produkty mají velmi široké využití. Aplikovat je můžeme v domácnosti, zahradě či v automobilech. V těchto prostorách najdeme mnoho typů povrchů, které jsou vhodné k ošetření nanotechnologií.

Pojďme se podívat, které všechny povrchy se dají ošetřit nano produkty. Začněme sklem. Tento typ povrchu je opravdu velmi běžný a najdeme ho v každé domácnosti. Ošetřit můžete okna, zrcadla, skleníky, skleněné stolky nebo sprchové kouty.

1736_image2

Samozřejmě každý z nás má několik kousků oblečení. I textil se dá ošetřit nanotechnologií. Zde platí důležitá zásada. Textil musí nano impregnaci pořádně nasát, aby získal požadované vlastnosti. Ošetřit se dají oblečení, textilní boty, čalounění v autě či bytový textil.

nano-ochrana-textilu-a-kuze-kvalita-plus-100ml

V zahradě najdeme kamenné, plastové a dřevěné povrchy, které jsou taktéž vhodné pro aplikaci nano produktu. Pokud se podíváme do garáže a na naše auto, na něm najdeme skleněné, lakované, plastové, chromované povrchy. Nano produkty si poradí i s těmito povrchy, proto je ocení i milovníci aut.

Jaké hlavní výhody získáte aplikací nano produktu?

  1. Ošetřený povrch odpuzuje vodu a oleje.
  2. Nečistoty se nedokáží přilnout k povrchu.
  3. Nano ochrana je dlouhotrvající díky UV stabilitě.
  4. Povrch nezmění svůj vzhled ani prodyšnost.
  5. Lehčí údržba povrchu, jednodušší čištění, na které Vám stačí čistá voda.

Všechny tyto produkty najdete v nabídce společnosti NanoProm. Navštivte jejich stránky, dozvíte se víc o nanotechnologii a jejích produktech a užívejte si výhody, které Vám nabízejí inovativní nano produkty.

Comments are closed.