REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

RADOX BYLINNÁ KOUPELOVÁ KOSMETIKA

Značka RADOX vznikla v Anglii spojením prvních slabik slov radiated (vyzařující) a oxygen (kyslík), která charakterizovala vůbec první výrobek RADOX uvedený na trh – koupelovou sůl na nohy. Od počátku bylo dáno poselství značky RADOX : dopřát a zpříjemnit lidskému organismu odpočinek, být prostředkem relaxace pro tělo i duši , pomoci regenerovat unavené svaly. Z rozsáhlé řady koupelových prostředků RADOX byly první KOUPELOVÉ SOLI, které se bjevily na anglickém trhu. Bylo to v roce 1957. Tento výrobek byl speciálně určen pro relaxaci po sportovním výkonu, práci na zahradě nebo po jakékoliv namáhavé fyzické práci. V roce 1960 byla celá řada přepracována.

Nové vůně, barvy a rostlinné výtažky zařadily sůl RADOX na první místo v tomto segmentu. Výrobek byl pravidelně podporován TV reklamou se sloganem RELAXUJ V KOUPELOVÉ SOLI RADOX. Koncem šedesátých let se řada Radox rozrostla o tekuté koupele s bylinnými extrakty. Vznikl koncept tajné směsi 13ti bylin a minerálů, které jsou základem všech výrobků RADOX.

V polovině sedmdesátých let se v souvislosti se zvyšujícím se životním tempem začínají měnit spotřebitelské zvyklosti – lidé se začínají více sprchovat. V této době přichází na trh nová výrobková řada RADOX – sprchové gely Showerfresh. V devadesátých letech byla řada dále rozšířena o tekutá mýdla.

Značka RADOX specializovaná na koupelové prostředky s bylinnými extrakty spolu s dalšími výše zmíněnými fakty přinesla značce RADOX na anglickém trhu velký obchodní úspěch.

Uvedenou koupelovou kosmetiku prodává také divize úklidové firmy J&H Úklid, která provozuje prodejnu drogerie ve Vyškově a nově také provozuje e-shop se zaměřením na drogistické zboží. 

Divize úklidové firmy J&H Úklid se specializuje na čištění koberců, strojové čištění kožených sedaček, úklid domácností a další úklidové služby.

 

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.