REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Spiderman

Děti velmi často vzhlíží k filmovým hrdinům jako je například Spiderman, Shrek, Batman a mnoho dalších. Velmi často také chtějí hračky a různé dopňky právě s takovou tématikou.

Spiderman a jeho éra započala již v šedesátých letech a od té doby se značně rozšířila nejen filmové plátna kin ale i do hračkářství a dalších doplňků, které ocení nejeden nadšenec Spidermana. Na trhu se v současné době nachází jen těžko uvěřitelný počet hraček. Většina hraček s tímto hrdinou je především pro kluky, ovšem není to pravidlo. Na trhu se nachází například míče, nebo auta s tématikou Spiderman. Problém není zakoupení masky, nebo dokonce celého obleku včetně pavučinometače, ke kterému není problém dokoupit náhradní náplň. Vaše ratolest může vlastnit i minisadu Spidermana, která se skládá ze samotné figurky a vozidla, nebo člunu s vodním dělem, se kterým si děti vyhrají především ve vodě.

Vaše dítě si může se spidermanovskou horečkou vyhrát i venku na zahradě se stanem, který mu nabídne vlastní soukromí a nebude ničím a ani nikým rušen. Komiksový a televizní hrdina se již nachází i na bublifucích, které potěší vaše dítě ať už se jedná o chlapečka, nebo holčičku.

Spiderman se dostal už i do koupelen, kde zdobí láhve od sprchových gelů, nebo šampónů. Nachází se dokonce i na pěně do koupele. Vaše dítě se bude koupat s nadšením třeba i několikrát denně.

V současné době se velmi rozmohly jídelní sady s touto tématikou, které se skládají ze čtyř částí a to z talířku, mističky, lžičky a samozřejmě i hrníčku. Už žádné zbytky na talíři! Vyjímkou není ani pohárek s brčkem na nejrůznější dětské koktejly. Když už jsme u toho jídla, je nutno zmínit i prostírání, na kterém by se Spiderman talíř jen vyjímal.

Vaše ratolest by byzpochyby ocenila i doplňek do svého pokojíčku v podobě magnetické tabule. Pořiďte svému malému předškolákovi aktovku s motivem Spiderman a sledujte jak bude vaše ratolest nadšena. Pokud vaše dítě je obdivovatelem Spidermana, tak mu v žádném případě nesmí chybět tajné pero, díky kterému lze psát neviditelné vzkazy a jen po posvícení na daný text se písmo zobrazí. S takovýmto perem si vaše dítě užije spoustu zábavy.

Přesto že je Spiderman původně komiksová postava, je možné zakoupit DVD, kde tyto komiksy můžete vidět v animovaném filmu. Samozřejmostí je i hraný film, díky kterému se Spiderman jako takový vryl do kůže snad každému.

Opravdoví fanoušci musí mít i Spiderman desky na sešity, či penál se stejným motivem. Samozřejmostí je i celý školní set, díky kterému se vaše dítě bude do školy těšit ještě víc.

Léto se nezadržitelně blíží a prázdniny jakbysmet. Mnoho dětí pojede s rodiči na dovolenou k moři a tak by se jim určitě hodilo i nové oblečení. A pokud je vaše dítě fanouškem již několikrát zmíněného Spidermana tak proč nezabít dvě mouchy jednou ranou ? Pořiďte mu plavky, kšiltovku či jiné oblečení s tímto motivem a dívejte se jak se vaše dítě raduje z nového oblečení.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

Comments are closed.