REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rozhodujete se kam na střední školu?

Chcete chodit do krásné secesní budovy blízko centra Českých Budějovic, seznámit se s novými zajímavými kamarády a našimi kvalitními učiteli, nositeli akademických titulů? Zkuste čtyřleté maturitní studium na Střední průmyslové škole v Českých Budějovicích!

Dlouhá tradice středoškolského vzdělávání

Již více než sto let se naše Střední průmyslová škola stavební těší zájmu studentů nejen z Českých Budějovic, ale i z jiných českých měst. Byla založena v roce 1908 a v roce 1910 byla dokončena stavba secesní budovy školy s výzdobou od architekta A.Hubschmanna. V té sídlí škola dodnes a nedávno oslavila své sté výročí otevření. V současné době škola zavádí mnohé vymoženosti moderního vzdělávání, jako jsou interaktivní tabule, nové webové stránky nebo třeba státní maturity.

Co se u nás naučíte?

V oblasti stavebnictví si u nás můžete vybrat mezi následujícími obory:

  • architektonická tvorba
  • pozemní stavby
  • stavební obnova
  • dopravní stavby
  • vodohospodářské stavby

Jednou za čtyři roky otevíráme také obor geodézie a katastr nemovitostí. Ať již si zvolíte kterýkoli z našich oborů, můžete si být jisti, že s takto získanou kvalifikací nikdy nebudete bez práce. Stavebnictví je perspektivní v každé době, stavělo se vždy a stavět se i nadále bude.

Studium i zábava

Kromě každodenních povinností si u nás užijete i spoustu zábavy se svými spolužáky. Pořádáme například soutěže v práci s grafickými programy, zápasy ve fotbale i ve stolním fotbálku, bavíme se v seznamovacích kurzech pro nové žáky. Velmi oblíbené jsou exkurze a zájezdy, třeba za architekturou do Velké Británie. Scházíme se také nad návrhy architektonické úpravy budov nebo nad uměleckými projekty, jakým bylo „zmizení“ Samsonovy kašny. Neváhejte a přidejte se k nám na střední škole v Českých Budějovicích!

Comments are closed.