REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak si půjčit dodávku

Mnohým z nás se to už stalo: potřebujeme něco přestěhovat a nemáme jak. Na stěhovací službu to není dost velké, na naše auto zase velké až moc. Nebo jedete ve více lidech na teambuilding, rodinnou oslavu apod. Máme pro Vás řešení.

Jedním ze snadných východisek může být pronájem dodávky. Postačí Vám platný občanský průkaz, řidičský průkaz skupiny B. Navíc se nebudete muset starat o nic jiného. V ceně pronájmu je již povinné ručení, havarijní pojištění, silniční daň a asistenční služba.

Pronájem dodávky

Půjčoven užitkových vozů je v každém větším městě dostatek. Můžete si vybrat z různých typů a velikostí aut podle své konkrétní potřeby. Některé půjčovny nabízejí i mikrobusy a nákladní vozy. V přehledu na internetových stránkách si pohodlně vyberete typ a velikost vozu a seznámíte se i s informací o ceně. Součástí cenové nabídky půjčovny dodávek bývá i tzv. vratná kauce, kterou se půjčovna jistí proti poškození vozidla. Při půjčení dodávky je tedy třeba počítat i s tímto finančním obnosem.

Výhody půjčoven dodávek

Půjčovny nabízejí možnost krátkodobého i dlouhodobého pronájmu dodávek na neomezený počet kilometrů. Za mírný poplatek vám dodávku přistaví na určené místo. Se zapůjčeným vozem můžete vyjet i do zahraničí, v takovém případě si však hlídejte dopravní předpisy, které platí za hranicemi České republiky. Nespornou výhodou je fakt, že vozy k zapůjčení jsou pravidelně kontrolovány a bývají v dobrém technickém stavu. Tak by nemělo dojít k žádné poruše vozidla po dobu vaší zápůjčky.

Comments are closed.