REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zakázková výroba nábytku na míru Furnita

Již od roku 1998 vám nabízíme komplexní řešení vašeho interiéru, při jehož realizaci propojujeme umění, prvotřídní materiály a funkčnost v jedinečný interiérový design. Dokážeme řešit jak interiér v domácnosti, ve firmě, tak v komerčních či ve veřejných prostorech, o čemž se mimo jiné můžete sami přesvědčit na webu Furnita v realizacích. Zárukou spokojenosti a prvotřídní kvality je náš skvěle sehraný tým s dlouholetými zkušenostmi v oboru.

Ať již máte jakoukoliv představu, nebo nemáte, s naší pomocí bude návrh a realizace interiéru hračkou. Disponujeme týmem architektů, kteří mají bohaté zkušenosti s návrhy různých a rozdílných interiérů. Jejich výhodou je spjatost s výrobou a montáží, tedy perfektní znalost materiálů a jejich vlastností. Máte tak jistotu, že nábytek bude nejen skvěle vypadat, ale bude také funkční a vydrží v nezměněné podobě dlouhou dobu. Součástí realizace na klíč je také virtuální vizualizace interiéru, která dá naprosto jasnou představu o navržené podobě.

Výroba nábytku Furnita není ničím omezená, dokážeme řešit jak kuchyni, obývací pokoj, jídelnu, ložnici, tak studentské a dětské pokoje. Samozřejmostí je již zmiňovaný kancelářský nábytek, kde používáme rovněž jen ty nejkvalitnější materiály. Naším hlavním materiálem je dřevo a používáme vždy takové, které se k danému účelu nábytku hodí nejlépe. Kromě něj do svých realizací dokážeme zakomponovat sklo, kov, přírodní kámen a další zajímavé materiály.

Návrhem a výrobou naše služby nekončí, naše služby na klíč samozřejmě obsahují také dopravu a finální montáž přímo na místě. Nábytek dokážeme díky našim zkušeným odborníkům i servisovat k co největší spokojenosti klienta.

Přidružené služby k zakázkové výrobě nábytku obsahují kromě montáže a servisu také úklid, uskladnění nábytku, nebo i pronájem nábytku s kompletním servisem. Díky kvalitnímu zázemí máme neustálou potřebu něco vymýšlet, a proto vznikl projekt Woodspirit, zaměřený na jedinečné kousky nábytku a dřevěných doplňků a projekt Pouring, ve kterém patentovanou technologií proměňujeme nábytek v umělecké dílo.

Samozřejmostí je také náš e-shop, kde si můžete nábytek Furnita objednat anebo se jen inspirovat naší výrobou pro lepší představu, jak by mohl Váš nový interiér na klíč vypadat.

Comments are closed.