REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Ochranné rukavice pro pátý smysl

Požadavky na rukavice při ochraně rukou se stále mění. V současné době je řada pracovišť, kde si musí pracovník chránit ruce a zároveň potřebuje ovládat stroj pomocí dotykové obrazovky. Řešením jsou rukavice uvex phynomic airLite.

 

Společnost uvex vyvinula ochranné rukavice pro pátý smysl – se schopností ovládat dotykové obrazovky a s funkcí ESD. Rukavice kombinují vysokou citlivost, lehkost a prodyšnost, vše v jedné řadě rukavic. Jsou tedy perfektní volbou pro jemnou práci a manipulaci s velmi malými a jemnými komponenty – navíc je lze bez omezení použít na většině obrazovek, tabletech a mobilních telefonech.

S individuálně vyvinutým povrstvením rukavic pohynomic airLite typu A je spojeno mnoho výhod při ochraně rukou, které jsou absolutní novinkou. Modely B a C doplňují modelovou řadu, přičemž poskytují ochranu proti proříznutí stupně B a C dle EN 388:2016. Všechny rukavice uvex phynomic airLite jsou vhodné pro použití v ESD oblastech dle DIN EN 16350:2014. Díky začleněnému uhlíku do podšívky jsou veškeré komponenty chráněné při vykonávání kritických výrobních operací. Tyto ochranné rukavice neobsahují škodlivé látky – nedráždí pokožku a jsou vhodné i pro alergiky.

Rukavice uvex phynomic airLite chrání produkty i zdraví pracovníků a díky odstranění nutnosti sundávání rukavic při ovládání obrazovek šetří čas a tím zvyšují produktivitu.

Rukavice uvex phynomic airLite si můžete objednat ve společnosti UVEX Safety CZ, k.s. v Rychnově nad Kněžnou. V nabídce této společnosti najdete všechny ochranné pracovní prostředky značky uvex, včetně veškerých novinek.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/7659/montazni-rukavice-uvex-phynomic-airlite-a-esd/

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/ochranne-rukavice-pro-paty-smysl/

Comments are closed.